Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Găman şi Budescu, Şumudică dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul care urmează să facă vizita medicală la Al Shabab

După Găman şi Budescu, Şumudică dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul care urmează să facă vizita medicală la Al Shabab

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică este aproape să dea o nouă lovitură la Al Shabab, după ce a reuşit să-i transfere pe Valerică Găman şi Constantin Budescu. Acum, antrenorul român le-a cerut celor din conducere să-l aducă pe Euller Silva, un fundaş stânga în vârstă de 23 de ani care a jucat pentru echipele U20 şi U23 ale Braziliei.

Şumudică are planuri serioase la Al Shabab, echipă care anul trecut a terminat pe locul 10 în campionatul Arabiei Saudite. Antrenorul român şi-ar dori să aibă un parcurs mult mai bun în viitorul sezon, dar a cerut câteva transferuri. Zilele trecute, a reuşit să-l aducă pe Valerică Găman, joi l-a cumpărat pe Budescu cu 2,5 milioane de euro şi acum ar urma să vină şi un fundaş stânga.

Publicaţia arabnews.com scrie că Euller Silva s-a înţeles cu Al Shabab şi urmează să facă vizita medicală. Jucătorul de 23 de ani vine liber de contract, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu japonezii de la Avispa Fukuoka. Euller Silva a jucat în naţionala U20 a Braziliei, dar şi în cea de U23. Este fundaş stânga, dar poate juca şi mijlocal stânga.

Afla mai multe despre: marius sumudicaal shababvalerica gamaneuller silva 

viewscnt
Articole similare