Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Halep, Djokovic a anunţat şi el că nu participă la turneul de la Madrid. Ce motiv a invocat liderul mondial

După Halep, Djokovic a anunţat şi el că nu participă la turneul de la Madrid. Ce motiv a invocat liderul mondial

Tenis

Comentarii

Tenismenul sârb Novak Djokovic, liderul mondial, a decis să nu participe la ediţia din acest an a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, la care va fi prezent în schimb rivalul său spaniol Rafael Nadal, care îşi continuă tentativa de revenire în circuit, cu o lună înaintea Grand Slam-ului de la Roland Garros.

Djokovic, în vârstă de 36 de ani, câştigătorul a 24 de trofee de Mare Şlem, a ales să nu ia parte la competiţia din capitala Spaniei, pentru a se concentra asupra turneului Masters 1.000 de la Roma, înainte de a-şi apăra titlul pe zgura pariziană.

În absenţa lui "Nole", italianul Jannik Sinner va fi cap de serie numărul unu la Madrid şi, conform tragerii la sorţi efectuate luni, el îl va înfrunta în meciul său de debut, în turul secund, pe câştigătorul partidei dintre compatriotul său Lorenzo Sonego şi un jucător venit din calificări.

Novak Djokovic nu a câştigat niciun titlu de la debutul acestui sezon şi a disputat doar patru turnee în 2024.

Rafael Nadal (37 ani), care a fost eliminat săptămâna trecută în turul al doilea la Barcelona, la primul turneu pe care l-a disputat în ultimele patru luni, va juca în primul tur la Madrid cu tânărul american Darwin Blanch (16 ani). În cazul unui succes, Nadal îl va avea ca adversar în turul următor pe australianul Alex de Minaur, numărul 11 mondial, cel care l-a eliminat la Barcelona.

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare