Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Duş rece” pentru Cosmin Contra: ”Golul de 3-0 a pus capac acestei seri. Un scor nemeritat”

”Duş rece” pentru Cosmin Contra: ”Golul de 3-0 a pus capac acestei seri. Un scor nemeritat”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a pierdut cu 0-3 meciul cu Olanda, de pe Arena Naţională. Cosmin Contra a explicat că scorul înregistrat pe tabela de marcaj nu reflectă realitatea din teren.

”Nu ştiu dacă am greşit echipa de start. Am schimbat opt jucători faţă de meciul cu Turcia. Mi-am asumat acest risc. Prima repriză a fost echilibrată. Au fost ocazii de ambele părţi. Diferenţa a făcut-o repriza secundă. Ei au marcat din trei ocazii, noi nu am reuşit să fructificăm niciuna. Este un duş rece. Am vrut să văd nivelul jucătorilor şi să-i testez şi să văd pe cine mă bazez pentru Liga Naţiunilor şi Campionatul European. Golurile au fost primite prea uşor, pe greşeli individuale. Le-am şi spus băieţilor să nu începem relaxaţi a doua repriză. Am luat gol uşor, imediat după pauză. Golul 3 a pus capac acestei seri! Un 0-3 nemeritat în această seară”, a spus Cosmin Contra la conferinţa de presă.

”Acum ştiu potenţialul lor şi stiu pe viitor ce am de făcut. Budi încercat în prima repriză. Am încercat să facem un presing la fel ca în meciul cu Turcia, dar jucătorii olandezi au mai multă calitate şi ieşeau foarte uşor din situaţiile de presing.

Ocaziile din prima repriză au venit din cauza greşelilor noastre din apărare. Torje a intrat foarte bine, Denis, Grozav, Pintilii. Când au intrat aceşti jucători pe teren, s-a văzut. Nu cred că am jucat aşa de prost încât să pierdem cu 0-3. Băieţii au alergat, s-au bătut, dar calitatea jucătorilor olandezi este mare”, a mai spus selecţionerul.

 

Afla mai multe despre: romaniacontraselectionerolanda 

viewscnt
Articole similare