Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E absolut o nebunie!" Regulă "ridicolă" înainte de Napoli - City! Ce accesoriu a fost interzis la meci

"E absolut o nebunie!" Regulă "ridicolă" înainte de Napoli - City! Ce accesoriu a fost interzis la meci
Comentarii

Suporterii nu au voie să poarte curele la panataloni pe Stadio San Paolo la meciul Napoli - Manchester City, din etapa a patra a Grupei F a Ligii Campionilor, informează mirror.co.uk, care precizează că măsura este valabilă şi pentru jurnalişti, nu însă pentru stafurile echipelor.

Fanii care nu-şi lasă acasă curelele trebuie să le predea înainte de intrarea pe arenă. Kevin Parker, secretarul general al Manchester City Supporters Club, a catalogat decizia autorităţilor italiene drept "ridicolă".

"E absolut o nebunie. Ştiu că ei au avut probleme cu fanii lui Napoli care folosesc curelele ca arme, dar de ce să le interzici curelele suporterilor lui City?", a declarat Parker.

Italienii au luat această măsură după ce un "ultras" al echipei Napoli a fost reţinut în Anglia, la meciul tur, după ce a participat la o bătaie folosind, printre altele, cureaua ca armă. Agresorul a fost condamnat în Marea Britanie la cinci luni de închisoare şi nu va mai avea voie să asiste la meciuri în această ţară.



Partida Napoli - Manchester City va avea loc miercuri, de la ora 21.45, în direct la TELEKOM SPORT 2.

 

Liga Campionilor LIVE VIDEO | Show-ul continuă miercuri, cu opt super meciuri. Aici ai programul complet al transmisiunior

 

Afla mai multe despre: napolicityregulacurele 

viewscnt
Articole similare