Experiențe împreună.
You are here:

E cel mai râvnit jucător din Liga I. Încă trei cluburi din Turcia au intrat în luptă pentru semnătura lui Ioniţă

E cel mai râvnit jucător din Liga I. Încă trei cluburi din Turcia au intrat în luptă pentru semnătura lui Ioniţă

Fotbal intern

Alex Ioniţă este cel mai râvnit jucător din Liga I în această pauză de iarnă. Fotbalistul Astrei este dorit acum de trei echipe din prima ligă a Turciei: Bursaspor, Goztepe şi Osmanlispor.

Turcii de la Trscouts îl compară pe Alexandru Ioniţă cu jucători precum Juan Mata sau Bernardo Silva: "Calităţile lui sunt controlul balonului, tehnica, pasa decisivă şi finalizarea. Ştie să rezolve un meci folosindu-se de aceste calităţi pe spaţii mici. Poate fi periculos în orice poziţie joacă în ofensivă".

Pe lângă cele trei echipe din Turcia, CFR Cluj este şi ea interesată de transferul jucătorului de la Astra. Ardelenii au pregătit 800 de mii de euro, plus Dan Nistor, pentru a-l aduce pe Ioniţă sub comanda lui Dan Petrescu.

11 goluri şi 4 pase decisive a strâns Ioniţă în 25 meciuri jucate în acest sezon la Astra.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
România, grupă complicată în Liga Naţiunilor! Ne luptăm cu Serbia, Muntenegru şi Lituania! Cum arată drumul spre Euro 2020

România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Lausanne. Serbia, Muntenegru şi Lituania sunt cele trei echipe cu care ne vom confrunta în Grupa 3 a Ligii C. La prima vedere, tricolorii se pot considera ghinionşti, în condiţiile în care sorţii au decis să întâlni probabil cele mai puternice echipe din urnele 2 şi 3, Serbia, respectiv Muntenegru. Serbia va participa la CM 2018, în timp ce cu Muntenegru abia am jucat în preliminariile pentru turneul final din Rusia, iar tricolorii au obţinut un singur punct în cele două confruntări directe.