Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E haos la Anderlecht. Stanciu şi Chipciu sunt şi ei afectaţi. Ce dezvăluiri au apărut în presă

E haos la Anderlecht. Stanciu şi Chipciu sunt şi ei afectaţi. Ce dezvăluiri au apărut în presă

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu şi Alex Chipciu sunt pe o listă cu opt jucători pe care Hein Vanhaezebrouck nu-i mai doreşte. Printre ei se află şi polonezul Lukasz Teodorcyzk, care anul trecut a fost golgheterul echipei. Pe de altă parte, şefii lui Anderlecht încearcă să vândă clubul.

Anderlecht n-are un sezon foarte strălucit, deşi echipa care a câştigat titlul anul trecut n-a suferit schimbări foarte mari la nivelul lotului. Antrenorul Rene Weiler a fost înlocuit cu Hein Vanhaezebrouck, însă campioana Belgiei se mişcă în continuare greoi. Spre disperarea suporterilor, care au început să-şi manifeste nemulţumirea.

Site-ul heraldscotland.com susţine că antrenorul şi conducerea lui Anderlecht au întocmit o listă cu jucători pe care nu se vor mai baza. Este vorba despre opt jucători:  Nicolae Stanciu, Robert Beric, Hamdi Harbaoui, Lukasz Teodorcyzk, Alexandriu Chipciu, Emmanuel Sowah, Massimo Bruno şi Ivan Obradovic. Interesant este că Lukasz Teodorcyzk a fost anul trecut cel mai bun jucător al lui Anderlecht. De asemenea, Chipciu era titular indiscutabil, în timp ce Stanciu alterna evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşite.

Dincolo de modificările de la nivelul lotului, am putea asista la schimbări şi la nivel de conducere. Sub titlul ”Anderlecht, în haos în teren şi în afara lui”, The Herald susţine că şefii campioanei Belgiei au scos clubul la mezat şi există informaţii că ar exista patru doritori. Însă doar doi dintre ei sunt cunoscuţi: Paul Ghyesens - un om de afaceri local şi rusul Alisher Usmanov - care este investitor şi la Arsenal. Preţul stabilit este de 100 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: anderlechtarsenalnicolae stanciualex chipciu 

viewscnt
Articole similare