Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E haos la PSG după venirea lui Neymar! Brazilianul a vrut să-l bată pe Cavani în vestiar!

E haos la PSG după venirea lui Neymar! Brazilianul a vrut să-l bată pe Cavani în vestiar!

PSG

Comentarii

Jucătorii formaţiei PSG Edinson Cavani şi Neymar au fost foarte aprope de a se lua la bătaie, la vestiare, după meciul cu Olympique Lyon, disputat, duminică, pe Stadionul Parc des Princes şi câştigat de gazde cu 2-0, în etapa a VI-a a campionatului Franţei.

Disputa a pornit de la o fază din finalul partidei. în care Cavani, Neymar şi Dani Alves s-au certat pentru balon, fiecare dorind să excute lovitura de la 11 metri dictată de arbitru. În cele din urmă, Cavani a executat şi a trimis mingea în bară, ratând penaltiul, în minutul 79. VIDEO AICI

La vestiare, atacantul uruguayan i-a reproşat brazilianului atitudinea avută la acea fază, iar acesta din urmă a sărit să-l lovească pe coechipierul său. Căpitanul Thiago Silva a intervenit şi a oprit cearta dintre cei doi. După acest incident, Neymar a decis să nu-l mai urmărească pe Cavani pe Instagram.

L'Equipe noteză că disputa de la penalti pleacă de la faptul că ambii jucători au clauză de goluri marcate, ce poate să le aducă venituri suplimentare importante în cazul în care devin golgheteri. Sursa citată precizează că Edinson Cavani are o primă de un milion de euro dacă devine cel mai bun marcator din Ligue 1. Cel mai probabil, Neymar are o clauză asemănătoare în înţelegerea sa.

Sezonul trecut, Cavani a fost golgheter cu 35 de goluri în Ligue 1, 49 în toate competiţiile, şi acum îşi vede ameninţată poziţia de principal marcator al echipei de nou-venitul brazilian, care a costat PSG suma de 222 de milioane de euro pentru a-l aduce de la FC Barcelona.

Afla mai multe despre: edison cavanineymarpsgligue 1 

viewscnt
Articole similare