Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E în cea mai bună formă, dar rămâne modest! Dennis Man ştie ce-i lipseşte: ”Sunt doar la 70% din potenţial, mai am nevoie de forţă”

E în cea mai bună formă, dar rămâne modest! Dennis Man ştie ce-i lipseşte: ”Sunt doar la 70% din potenţial, mai am nevoie de forţă”

FCSB

Comentarii

Dennis Man a reuşit din nou o partidă bună în tricoul FCSB-ului şi recunoaşte că încă mai are de muncit pentru a-şi atinge potenţialul maxim.

Dennis Man a deschis scorul pentru FCSB în meciul cu Viitorul, câştigat de gazde cu 2-1, şi traversează cea mai bună perioadă din cariera sa. Omul văzut de Becali drept cel mai bun fotbalist din echipa lui Dică consideră că este doar la 70% din potenţial.

Este un moment bun în cariera mea, încerc să muncesc mult la antrenamente şi să îmi văd de treaba mea! Mi-am îmbunătăţit viteza, jocul fără minge. Mă simt bine pe teren şi mă bucur să demonstrez că sunt un fotbalist bun. Acum sunt la 70% din ce aş putea să ofer, mai am nevoie de forţă.

Aveam nevoie de puncte, nu ne mai permiteam paşi greşiţi. A fost greu, am jucat o repriză cu un om mai puţin, dar e bine că am reuşit să câştigăm.

Nu am văzut când Bizonul l-a lovit pe Ţucudean, dar oricum nu vreau să comentez arbitrajul. La pauză, Nick ne-a spus să avem încredere în noi, să fim atenţi şi să luptăm să câştigăm”, a spus Dennis Man

Afla mai multe despre: manfcsbsteauaviitorul,  

viewscnt
Articole similare