Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E o porcărie". Guardiola s-a dezlănţuit. Motivul de nemulţumire. Pe cine acuză. Nici rivalii n-au scăpat: ”Vrem să jucăm fotbal”

”E o porcărie". Guardiola s-a dezlănţuit. Motivul de nemulţumire. Pe cine acuză. Nici rivalii n-au scăpat: ”Vrem să jucăm fotbal”

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola (53 de ani) a fost extrem de supărat după meciurile pe care le-a jucat Manchester City în această săptămână.

Manchester City a avut două semifinale în patru zile. Aceasta a fost provocarea cu care s-a confruntat City, care a învins-o pe Chelsea cu 1-0 în semifinalele Cupei Angliei, sâmbătă, la trei zile după eliminarea din Liga Campionilor.

Guardiola, reacţie tranşantă după calificarea în finala Cupei Angliei

În pofida victoriei echipei sale în faţa celor de la Chelsea, graţie unui gol marcat pe final de Bernardo Silva, Pep Guardiola a protestat vehement, într-o conferinţă de presă, la adresa acestui program infernal.

"Este inacceptabil să fi jucat astăzi. Nu este normal. Pentru sănătatea jucătorilor, este inacceptabil", a declarat el, amintind că meciul de miercuri seară din Liga Campionilor a durat mai mult de 120 de minute din cauza prelungirilor.

"Nu înţeleg cum am supravieţuit astăzi", a afirmat Guardiola. "Ştiu că Cupa este o competiţie specială aici, dar trebuie să vă gândiţi la jucători. De ce nu am jucat duminică?

Manchester United şi Coventry (n.r. care se întâlnesc în cealaltă semifinală, duminică, de la ora 17:30) nu au jucat la mijlocul săptămânii. Vrem să jucăm fotbal, iubim acest sport, dar asta e o porcărie", a mai completat catalanul.

Afla mai multe despre: manchester citypep guardiolapremier league 

viewscnt
Articole similare