Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E OFICIAL | FRF a confirmat super amicalele din noiembrie. Turcia şi Olanda vin în România

E OFICIAL | FRF a confirmat super amicalele din noiembrie. Turcia şi Olanda vin în România

Echipa națională

Comentarii

Aşa cum Telekom Sport a anunţat încă din zilele precedente, în noiembrie, echipa naţională a României va disputa două meciuri de pregătire în faţa Turciei şi Olandei. Informaţia a fost confrimată astăzi de FRF, prin intermediul site-ului oficial.

Reprezentativa României încheie anul cu două amicale puternice. Mai întâi, pe 9 noiembrie, naţionala noastră va întâlni Turcia, selecţionată pregătită de Mircea Lucescu. Apoi, pe 14 noiembrie, tricolorii vor primi la Bucureşti, pe Arena Naţională, vizita Olandei, condusă de Dick Advocaat. Primul joc se va disputa, de asemenea, în România, pe lista Federaţiei Române de Fotbal regăsindu-se mai multe opţiuni pentru oraşul gazdă. Orele exacte şi locaţia partidei cu Turcia vor fi anunţate în cel mai scurt timp.

Ultimele dueluri cu Turcia au avut loc în 2012 (1-0 la Istanbul), respectiv 2013 (0-2 la Bucureşti), în preliminariile Campionatului Mondial 2014. În aceeaşi campanie de calificare, tricolorii au întâlnit şi Olanda (1-4 la Bucureşti şi 0-4 la Amsterdam).

Naţionala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiţii Liga Naţiunilor UEFA. Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie 2018. 

Afla mai multe despre: romaniaconsmin contraechipa nationala 

viewscnt
Articole similare