Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E-PLAY | FIFA vs Fotbal: Ovvy l-a provocat pe Mihăiţă Pleşan. Echilibru la FIFA 18, spectacol total pe gazon | VIDEO EXCLUSIV

E-PLAY | FIFA vs Fotbal: Ovvy l-a provocat pe Mihăiţă Pleşan. Echilibru la FIFA 18, spectacol total pe gazon | VIDEO EXCLUSIV

Diverse

Comentarii

E-PLAY | Seria FIFA vs Fotbal continuă la Telekom Sport cu un nou duel de zile mari. De această dată, Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu l-a provocat pe fostul internaţional român Mihăiţă Pleşan.

Aşa cum aţi văzut în primul episod, regulamentul e simplu la E-PLAY. Ovidiu Pătraşcu şi invitatul său, Mihăiţă Pleşan, s-au întrecut, mai întâi, la un meci de FIFA 18, apoi au trecut pe terenul sintetic, unde şi-au arătat calităţile tehnice în două probe: crossbar challenge şi lovituri de departajare.

E-PLAY, Episodul 2 | Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu vs Mihăiţă Pleşan

Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cele mai mari performanţe din carieră sunt reprezentate fără îndoială de titlul de campion mondial cucerit în 2008, la Online World Cyber Games, şi cel de campion european obţinut în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Ovidiu Pătraşcu a intrat în echipa Telekom Sport în noiembrie 2017.

Pe Ovidiu Pătraşcu îl poţi urmări şi pe YouTube sau pe Facebook.

Nu rata materialele exclusive despre FIFA 18 din categoria specială de pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: ovidiu patrascumihaita plesanfifa 18e play,  

viewscnt
Articole similare