Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E-PLAY | Marius Niculae şi-a creat profilul de jucător în FIFA 18. La ce capitol se consideră mai bun decât Ronaldo şi Messi | VIDEO EXCLUSIV

E-PLAY | Marius Niculae şi-a creat profilul de jucător în FIFA 18. La ce capitol se consideră mai bun decât Ronaldo şi Messi | VIDEO EXCLUSIV

FIFA 18

Comentarii

Seria E-PLAY, începută cu duelul FIFA vs Fotbal între Ovidiu Pătraşcu şi Marius Niculae, a continuat la Telekom Sport. De această dată, fostul atacant trecut pe la Sporting şi pe la Dinamo a acceptat provocarea noastră şi şi-a creat profilul de jucător în cel mai tare simulator de fotbal din lume.

Marius Niculae a acceptat propunerea noastră şi şi-a creat propriul profil pentru FIFA 18. Fostul atacant a trebuit să-şi evalueze calităţile, prin numere de la 1 la 100, în următoarea ordine: viteză, şut, pasă, dribling, apărare şi condiţie fizică.

Având în vedere că vorbim despre un fost atacant, este interesant că Niculae şi-a acordat un rating uriaş la capitolul defensiv. Fostul dinamovist consideră că ar merita în FIFA 18 cota 80 la defensivă. Spre exemplu, cei mai buni jucători din joc, Cristiano Ronaldo şi Messi, ambii atacanţi, au primit 33, respectiv 26 pentru capitol defensiv. Ratingul final şi toate notele pe care le-ar fi avut Marius Niculae în FIFA 18 le puteţi afla din VIDEO-ul următor.

E-PLAY, Episodul 1 | Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu vs Marius Niculae

În această săptămână, serie E-PLAY a debutat la Telekom Sport. Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu şi-a măsurat forţele pe terenul de joc virtual şi pe cel real cu fostul internaţional român Marius Niculae.

Cine este Ovidiu "Ovvy" Pătraşcu

De 12 ori campion al României la FIFA şi cu trei trofee internaţionale în palmares, Ovvy este unul dintre cei mai de succes jucători de FIFA din lume.

Primul moment important al carierei a fost reprezentat de ediţia din 2006 a World Cyber Games, când Ovvy a devenit vicecampion mondial. Cele mai mari performanţe din carieră sunt reprezentate fără îndoială de titlul de campion mondial cucerit în 2008, la Online World Cyber Games, şi cel de campion european obţinut în 2012, în Germania.

În prezent, Ovvy deţine unul dintre cele mai urmărite canale de Youtube dedicate jocului FIFA.

Ovidiu Pătraşcu a intrat în echipa Telekom Sport în noiembrie 2017.

Pe Ovidiu Pătraşcu îl poţi urmări şi pe YouTube sau pe Facebook.

Afla mai multe despre: e-playmarius niculaeovidiu ovvy patrascufifa 18 

viewscnt
Articole similare