Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Echipa asta bătrână, care nu mai poate, a luat din nou campionatul”. Extaz la CFR după câştigarea celui de al patrulea titlu consecutiv

”Echipa asta bătrână, care nu mai poate, a luat din nou campionatul”. Extaz la CFR după câştigarea celui de al patrulea titlu consecutiv

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a primit vizita lui CFR Cluj în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Trupa lui Edi Iordănescu a reuşit să se impună, graţie unui autogol al lui Ţigănaşu în minutul 53. Astfel, clujenii au reuşit să obţină cel de al patrulea titlu consecutiv.

CFR Cluj a reuşit să o învingă pe Botoşani şi să îşi asigure matematic al patrulea titlu consecutiv de campioană. Un autogol al lui Ţigănaşu a fost de ajuns pentru a îi oferi trupei lui Edi iordănescu victoria şi, cu aceasta, titlul.

Extaz la CFR după câştigarea celui de al patrulea titlu consecutiv

În urma partidei, jucătorii CFR-ului au izbucnit în sărbătoare, în urma unui sezon lung şi al unui triumf muncit. Căpitanul Camora le-a adus aminte criticilor de cele spus pe parcursul sezonului despre jucătorii campioanei, în timp ce Costache a recunoscut că nici pe când era copil nu visa la patru titluri consecutive de campion.

”Suntem, foarte fericiţi, a fost un sezon greu, am avut meciuri din trei în trei zile. Suntem fericiţi şi ar trebui să fie lumea mândră de noi. Greu a fost când s-a oprit campionatul, s-a schimbat echipa, am avut probleme medicale.

Am auzit atâtea chestii despre noi, că suntem bătrâni, că nu mai putem. Echipa asta bătrână, care nu mai poate, a luat din nou campionatul. Merităm mai mult respect. Azi sărbătorim cu siguranţă, cu toţii. Suntem bucuroşi. Ştim ce greu e să ajungi în Liga Campionilor. Avem încredere în conducere, în tehnicianul nostru”, a declarat Mario Camora.

”Vreau să o ţin tot aşa, nu vreau să mă opresc aici. Am foame de trofee în fiecare an. Au fost momente foarte grele, lumea ne critica, ziceau ca suntem bătrâni, că trebuie schimbare. Eu nu cred că e aşa, văd ce se întâmplă în vestiar şi ştim ce lot avem.

E şi Edi foarte fericit. A mai câştigat două Supercupe, dar să fii campionul României e foarte special. Patru titluri consecutive? Când eram mic nici nu visam la aşa ceva”, a declarat Valentin Costache.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1cfr clujcfr campioanăbotoşani cfrmario camoravalentin costache 

viewscnt
Articole similare