Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa ideală a etapei a 9-a din Superligă. FCSB oferă cei mai mulţi jucători. Ioan Ovidiu Sabău - cel mai inspirat antrenor

Echipa ideală a etapei a 9-a din Superligă. FCSB oferă cei mai mulţi jucători. Ioan Ovidiu Sabău - cel mai inspirat antrenor

Fotbal

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat, marţi, 19 septembrie, echipa etapei a 9-a din Superligă, încheiată luni seară, odată cu partida dintre CFR Cluj şi Petrolul, scor 1-0.

FCSB este formaţia cu cei mai mulţi reperezentanţi în echipa ideală a etapei a 9-a din Superligă - 3: Siyabonga Ngezana, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu.

De asemenea, CFR Cluj oferă doi jucători - pe Vasile Mogoşi Durel Avounou, în timp ce FC Botoşani, Poli Iaşi, Universitatea Craiova, FCU Craiova, Hermannstadt şi U Cluj câte un reprezentant.

Cel mai inspirat antrenor al etapei s-a dovedit a fi Ioan Ovidiu Sabău, învingător cu Universitatea Cluj la UTA, scor 1-0.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 9-a:

PORTAR

  • Ştefan Târnovanu (FCSB) - Roş-albaştrii au bifat al patrulea meci fără gol încasat, iar asta i se datorează şi tânărului portar, care a închis excelent drumul spre gol al adversarilor.

FUNDAŞI

  • Vasile Mogoş (CFR 1907 Cluj) - Foarte bun în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac.
  • Siyabonga Ngezana (FCSB) - Cu spirit de anticipaţie şi plasament excelente, sud-africanul a răsplătit încrederea băncii tehnice a roş-albaştrilor.
  • Alin Şeroni (FC Botoşani) - A înscris pentru întâia oară în acest sezon, reuşita sa fiind a zecea din carieră în SuperLiga României.
  • Rareş Ispas (Politehnica Iaşi) - Transferat la startul sezonului, şi-a trecut în cont prima pasă de gol în tricoul grupării ieşene.

MIJLOCAŞI

  • William Baeten (FC U Craiova 1948) - A decis duelul de pe „Arena Naţională" cu un gol de generic, printre cele mai frumoase din  acest sezon.
  • Durel Avounou (CFR 1907 Cluj) - S-a integrat perfect în sistemul gândit de Andrea Mandorlini. Şi-a trecut pentru a doua oară numele pe tabelă în campionat.
  • Darius Olaru (FCSB) - Un nou meci în care a depus un efort consistent. A marcat pentru a cincea oară în ediţia curentă.
  • Lyes Houri (Universitatea Craiova) - A fost cel mai bun jucător din duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, meci în care a marcat şi a oferit un assist.

ATACANŢI

  • Daniel Popa (Universitatea Cluj) - A marcat pentru a treia oară în tricoul „şepcilor roşii", golul său fiind unul de trei puncte.
  • Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt) - A făcut un nou meci mare. A marcat, apoi a pasat decisiv pentru golul care a închis tabela.

ANTRENORUL ETAPEI

  • Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj) - Cu destule probleme de lot, Ioan Ovidiu Sabău a pregătit perfect duelul de tradiţie cu UTA Arad. La final, studenţii clujeni s-au bucurat de o victorie importantă, venită după o serie de rezultate mai puţin reuşite.

Afla mai multe despre: fcsbolarungezanasabau,  

viewscnt
Articole similare