Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa pe care FCSB nu o vrea în preliminariile Champions League: „E altă categorie! Cap de linie” | EXCLUSIV

Echipa pe care FCSB nu o vrea în preliminariile Champions League: „E altă categorie! Cap de linie” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este liderul Superligii şi, în cazul în care ar câştiga Superliga, ar juca în preliminariile UEFA Champions League.

MM Stoica, despre cine ar fi cel mai greu adversar al FCSB în preliminariile UEFA Champions League

Într-un joc de imaginaţie în direct la Orange Sport, MM Stoica a numit echipa pe care nu ar vrea să o întâlnească în preliminariile celei mai prestigioase competiţii intercluburi. Este vorba despre FC Copenhaga, club cotat la 84 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

FC Copenhaga, ca fapt divers, va evolua în optimile de finală ale UEFA Champions League în acest sezon, acolo unde se va duela cu Manchester City, deţinătoarea trofeului.

Dan Udrea: „Încă nu ştim campioanele, dar pe o simulare a ceea ce se întâmplă acum, ar trebuie ca în turul trei preliminar să elimini una dintre Copenhaga, Slavia Praga, Malmo, Dinamo Zagreb”. 

MM Stoica: „Ştii care e treaba? Copenhaga e în altă categorie. Slavia nu mai e ce-a fost. Malmo e accesibilă. Nici Dinamo Zagreb nu mai e ce-a fost. Dar Copenhaga e cap de linie. I-am întâlnit şi i-am eliminat atunci, dar nu erau la nivelul ăsta. I-am văzut cu Manchester United, în ambele meciuri”.

FC Copenhaga a terminat pe locul 2 o grupă cu Bayern Munchen, Galatasaray şi Manchester United.

Andrea Compagno nu îi dă pace lui Gigi Becali! Italianul forţează transferul. "Cred că va pleca" | EXCLUSIV

Andrea Compagno se află în criză de timp în ceea ce priveşte plecarea sa de la FCSB. Atacantul italian al liderului din Superliga îşi forţează transferul în China.

MM Stoica a clarificat situaţia transferului fotbalistului pentru care Gigi Becali plătea 1.500.000 de euro în vara anului 2022. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a vorbit despre reticenţa italianului de a pleca în Turcia, ţară în care perioada de transferuri de iarnă se încheie mâine, 9 februarie!

Oferta primită de Gigi Becali din Turcia este de aproximativ 450.000 de euro, în timp ce oferta chinezilor este mult mai mică, aproximativ 100.000 de euro.

Salariul oferit de chinezi este mult mai atractiv, faţă de banii oferiţi de clubul din Turcia, astfel, Compagno îşi forţează transferul în China, ţară a cărei perioadă de transferuri se încheie la finalul lunii februarie.

Afla mai multe despre: fcsbchampions leaguesuperliga 

viewscnt
Articole similare