Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a explodat după meciul cu Sepsi: ”Am depus contestaţie, e bătaie de joc, stăteam ca fraierii pe teren”

Edi Iordănescu a explodat după meciul cu Sepsi: ”Am depus contestaţie, e bătaie de joc, stăteam ca fraierii pe teren”

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu a dezvăluit că Astra a făcut contestaţie la finalul meciului cu Sepsi pentru faptul că regulamentul nu a fost pus în aplicare. Nocturna a căzut de două ori, iar arbitrul nu a decis întreruperea partidei.

”Din punct de vedere tehnic, m-a deranjat jocul echipei. Din punct de vedere al celor ce s-a întâmplat, e o bătaie de joc. Cred că fiecare club are datoria de a asigura condiţii decente, normale.

Nu mă bucură rezultatele de la masa verde, trebuie să avem tăria de a ne dori ca jocurile să fie pe teren terminate. Am stat cu o pauză de 25 de minute, stăteam ca fraierii în beznă pe teren.

Ce se întâmplă este în totală contrdicţie cu regula bunului simţ. Regulamentul spune că arbitrul trebuia să iasă pe stadion, să vadă că nocturna a picat a doua oară şi să pună în aplicare ce scrie acolo. Am depus contestaţie şi vom vedea ce se întâmplă”, a spus Edi Iordănescu la finalul jocului.

Totuşi, tehnicianul Astrei nu şi-a iertat nici jucătorii, în special pentru cum au evoluat în prima repriză.

E prea puţin să jucăm doar o repriză pe meci. Nu sunt mulţumit deloc de ce am făcut în prima parte, dar am reuşit în a doua repriză să reglăm ceea ce n-a mers”, a concluzionat antrenorul Astrei.

Afla mai multe despre: edi iordanescuastrasepsinocturna,  

viewscnt
Articole similare