Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a vorbit despre "cazul Alex Ioniţă". Care e situaţia mijlocaşului în acest moment

Edi Iordănescu a vorbit despre "cazul Alex Ioniţă". Care e situaţia mijlocaşului în acest moment

Superliga

Comentarii

Astra a plecat astăzi în cantonamentul din Cipru, fără ca situaţia celui mai bun jucător al echipei, Alexandru Ioniţă, să fie rezolvată.

Tehnicianul Edi Iordănescu a vorbit despre poziţia în care se află mijlocaşul exclus din lot după ce a refuzat să-şi prelungească înţelegerea actuală. Antrenorul Astrei spune că a discutat cu Ioniţă şi înţelege poziţia acestuia, în condiţiile în care are şansa unui transfer la o echipă care îi oferă "condiţii mai bune".

Ioniţă este dorit de CFR Cluj, însă mutarea e momentan în impas. Astra şi clubul ardelean nu au ajuns la o înţelegere în privinţa sumei de transfer.

"Sper să se rezolve situaţia lui într-un fel sau altul, cât mai repede. E în interesul tuturor. În primul rând e în interiorul lui, al clubului, dar mai sunt şi alţi factori implicaţi. Eu am discutat mult cu Alex zilele astea. Ştiu ce îşi doreşte. Orice jucător are oportunităţi în carieră, iar el are şansa să meargă la un club cu condiţii mai bune.

E foarte posibil să nu-l mai avem pentru retur, iar asta ne îngreunează şi mai mult situaţia.

Luăm în serios în calcul să găsim un înlocuitor pentru el. Avem nevoie de mai multă forţă ofensivă, acolo am avut de suferit. Trebuie să ne completăm lotul cu doi, trei jucători ofensivi de calitate. Să nu uităm că a plecat şi Le Tallec.

Eu sper în primul rând să-i fie lui bine (n.r. lui Ioniţă). Mă ataşez de jucătorii cu care lucrez şi eu cred foarte tare în el. Are un potenţial deosebit şi nu şi-a atins potenţialul maxim
", a declarat Edi Iordănescu la plecarea din ţară.

Afla mai multe despre: alex ionitacfr clujastra 

viewscnt
Articole similare