Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, pregătit să-i spună pa lui Alex Ioniţă. Ce spune despre transfer

Edi Iordănescu, pregătit să-i spună pa lui Alex Ioniţă. Ce spune despre transfer

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă este ofertat de mai multe cluburi, printre care CFR Cluj şi Kayserispor şi este considerat unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Astrei de către antrenorul Edward Iordănescu.

Antrenorul echipei din Giurgiu nu s-ar opune însă unui transfer al lui Ioniţă în străinătate, dar şi-ar dori ca plecarea fotbalistului să aibă loc atunci când acesta va fi 100% pregătit pentru o astfel de mişcare.

”Să fie oferte! Eu vorbesc foarte des cu el, aproape zilnic, îi transmit că trebuie să fie foarte echilibrat şi să-şi impună ca target să fie mereu mai bun. Astra are mare nevoie de Ioniţă în continuare şi aş avea nevoie de el până-n vară, dar nu mă voi opune dacă va veni o ofertă bună pentru club, deoarece am această înţelegere cu şefii mei.

Cu toate acestea, Alex Ioniţă este într-un proces de definire, mai are lucruri de pus la punct şi a făcut nişte progrese uriaşe în aceste 6 luni de când îl antrenez eu. Şi vorbesc doar de această perioadă, de când îl antrenez eu, nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte. Dar mai sunt lucruri de pus la punct pentru ca el să confirme în străinătate, să nu stea 6 luni şi după aceea să vină înapoi”, a spus Edward Iordănescu la ProSport Live.

Afla mai multe despre: edi iordanescualexa ionitaliga 1cf cluj,  

viewscnt
Articole similare