Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu şi-a certat jucătorii după meciul cu Andorra! Ce le-a reproşat: ”Ne-a spus asta”

Edi Iordănescu şi-a certat jucătorii după meciul cu Andorra! Ce le-a reproşat: ”Ne-a spus asta”

Echipa națională

Comentarii

România a reuşit să debuteze cu o victorie în preliminariile pentru Euro 2024, însă ”tricolorii” nu au convins deloc împotriva celei mai slab cotate echipe din grupă. În urma partidei, Dennis Man (24 de ani) a dezvăluit că Edi Iordănescu (44 de ani) i-a certat pe el şi coechipierii săi.

Deşi a scos trei puncte din trei din primul meci, echipa naţională nu a reuşit o prestaţie care să ne dea speranţe împotriva Andorrei, ba chiar din contră.

Jocul ”tricolorilor” a lăsat de dorit de multe ori, dar, în cele din urmă, cel mai important lucru rămâne victoria, indiferent cum este obţinută.

”Selecţionerul ne-a reproşat acest lucru ”

În urma triumfului din Andorra, Dennis Man, marcatorul primului gol, a dezvăluit că Edi Iordănescu i-a certat pe jucători că nu au înscris şi după eliminarea din repriza secundă.

Deşi a recunoscut că naţionala nu a jucat la potenţialul său adevărat, jucătorul Parmei a afirmat şi un lucru mai alarmant: că meciul a fost greu..

Edi Iordănescu şi-a certat jucătorii după meciul cu Andorra

A fost un meci greu, ştiam că vom întâlni un adversar incomod care se va apăra destul de jos, dar ne bucurăm că am marcat în prima repriză şi ne-am făcut jocul un pic mai uşor.

Terenul a fost un pic incomod, am început puţin mai ezitant. Nu ştiu dacă e trac, probabil puţine emoţii.  În cele din urmă, mă bucur că am reuşit să câştigăm.

E o senzaţie frumoasă tot timpul când marchez pentru naţională, mă simt mândru. Vreau să-i mulţumesc lui Olimpiu pentru acea pasă. De câte ori am fost aici, nu am simţit niciodată ca acum. Suntem un grup unit, frumos.

A încercat să lovească mingea, mi-a pus talpa pe tibie. Sunt bine, mă bucur că am reuşit să ies ok de pe teren şi sunt apt pentru următorul meci.

Aş vrea să vorbesc despre echipa noastră, nu despre celelalte. Sper să rămânem la mâna noastră şi la final să ne calificăm.

Fiecare antrenor vrea mai multe de la echipa sa, are încredere în noi, ne transmite asta în fiecare zi şi ne bucurăm că-l avem alături de noi.

Selecţionerul ne-a reproşat acest lucru (n.r. că nu au mai marcat după eliminarea din tabăra Andorrei) şi ne-a spus că trebuia să profităm de omul în plus.

Atât am putut astăzi. Ne bucurăm foarte mult că suporterii sunt alături de noi şi că nu i-am dezamăgit”, a spus Dennis Man, după victoria cu Andorra.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare