Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edison Cavani scapă inexplicabil de cartonaşul roşu după ce l-a luat de gât pe Yerry Mina şi l-a pus la podea

Edison Cavani scapă inexplicabil de cartonaşul roşu după ce l-a luat de gât pe Yerry Mina şi l-a pus la podea

Fotbal

Comentarii

Este inexplicabil cu arbitrul partidei, Madley, nu a luat nici o decizie cu toate că acesta a văzut momentul.

Manchester s-a impus cu 2-0 în deplasare la Everton în sferturile de finală ale Cupei Ligii însă partida a avut un moment decisiv la scorul de 0-0, atunci când Edison Cavani l-a luat de gât pe Yerry Mina şi l-a pus la podea, iar arbitrul nu a acordat nimic, cu toate că pe imagini se vede că acesta se uita înspre cei doi jucători. Tehnologia VAR este folosită din faza semifinalelor în Cupa Ligii, aşa că arbitrul nu a putut vedea reluările.

Momentul a fost unul decisiv în economia partidei, deoarece Cavani a marcat primul gol al partidei cu un minut înainte de prelungiri. Dacă arbitrul l-ar fi eliminat în minutul 52, probabil, cu totul alta ar fi fost soarta partidei. Este inexplicabil cu arbitrul partidei, Madley, nu a luat nici o decizie cu toate că acesta a văzut momentul.

După ce Cavani a deschis scorul în minutul 88, Martial a făcut 2-0 în prelungiri. În semifinale, Manchester United va juca în faţa celor de la Manchester City. În cea de-a doua semifinală avem un duel inedit, Tottenham va primi vizita echipei Brenford, venită din Championship.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: edison cavani 

viewscnt
Articole similare