Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Editorial Radu Oprişan | Celălalt Stelea. Paradoxul!

Editorial Radu Oprişan | Celălalt Stelea. Paradoxul!

Special

Comentarii

Cel mai proaspăt episod Top Interviuri ni-l readuce în atenţie pe Bogdan Stelea. Personal am avut privilegiul unor surprize imense legate de fostul nostru portar de aur. Ca şi coleg de redacţie cu el la Telekom Sport am descoperit că portarul nostru de legendă e, pe lângă unul dintre cei mai interesanţi interlocutori de emisiune, şi un om al paradoxurilor şi al surprizelor.

Eram un grup frumos şi unit, uneori ne mai strângeam acasă la Panduru ori la Viorel Moldovan în curte. Stelea se simţea atunci extraordinar în compania jurnaliştilor pe care, când era alături de Hagi şi Petrescu la turneele finale nu ezita să-i deteste! Franc, a şi recunoscut: "da, nu vă suportam atunci, că scriaţi numai tâmpenii, dar acum îmi place cu voi! Se vedea pe figura lui, de când păşea în redacţie cu acelaşi balans pe care îl avea pe vremuri în poarta echipei naţionale. Îi place rolul de dur, îi caută din priviri pe Samuilă, Cosmescu ori Ştefan Tudor şi caută o polemică. Mereu, dar mereu legată de meciul în curs. Serile de Champions League în redacţia Dolce de atunci, actualul Telekom Sport, erau o plăcere alături de Stelică! Atunci am descoperit omul care vorbea totodată rece precum un antrenor şi tandru ca un părinte cu fiul său ce taman terminase un meci.

Omul care lăcrimează când vorbeşte de mama sa şi care a preferat să plece de la Viitorul ori Urziceni pentru a salva prietenia cu Hagi si Petrescu atunci când ajunseseră să nu se mai suporte! Tipul despre care Răzvan Lucescu spunea apăsat "este secundul meu, nu antrenorul portarilor" la echipa naţională! Şi tot tipul care nu s-a sfiit să îl critice pe Mutu pentru escapadele din acea vreme.

Tot din Top Interviu aflăm că Stelea a început sportul ca boxeur şi abia apoi a intrat în poartă! Şi acum face sport, 4 ore pe zi la complexul prietenului Ţiriac unde loveşte sacul de box. Tot acolo a dezvoltat o prietenie interesantă cu Simona Halep pe care nu s-a sfiit s-o critice dur după episoadele când actualul numar 1 mondial îşi umilea antrenorii! Hiperantrenat în sală, la bazin şi la sac, Bogdan detestă porecla Arnold şi spune că îl respectă pe Schwarzenegger, dar nu îl place pe idolul cinefililor: Jason Statham "e mic ca un dop"!

Vorbeşte deschis şi despre scurta repriză de box cu un alt dur, Ionel Ganea: în cantonamentul echipei naţionale, la Săftica: "Boloni ne-a pus să jucăm 1 la 1 pe tot terenul, greu şi dur! El a intrat urât şi ne-am luat la pumni. Pot să vă spun că are rezistenţă, cade foarte greu!"

Viaţa de cuplu o ţine în penumbră şi nu e un subiect pe care să ţi-l permiţi cu el. Deşi pare mereu pus pe harţă, Bogdan nu este deloc aşa! Apreciază un vin bun în compania prietenilor din presă şi e suficient de romantic să posteze pe reţelele de socializare peisaje care îl sensibilizează. Durul Stelea are momente când işi ia lumea în cap alături de bunul prieten Gabi Balint, încalecă pe motocicleta şi bate ţara în lung şi în lat în căutare de locuri superbe. Un dur al paradoxurilor!

Afla mai multe despre: oprisansteleaeditorial 

viewscnt
Articole similare