Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt cei mai buni marcatori din lume în 2021: Robert Lewandowski e lider absolut

Ei sunt cei mai buni marcatori din lume în 2021: Robert Lewandowski e lider absolut

Fotbal

Comentarii

Robert Lewandowski este fotbalistul care a marcat cele mai multe goluri până acum, în 2021.

Starul lui Bayern Munchen are 29 de goluri marcate în 20 de meciuri disputate în 2021, fiind fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate în acest an, în top cele mai puternice zece campionate ale lumii.

El este urmat de Lionel Messi, care a marcat 23 de goluri pentru FC Barcelona în 2021. Starul argentinian a debutat deja la Paris Saint-Germain, dar momentan nu a marcat pentru noua sa echipă.

Al treilea cel mai bun marcator din 2021 este portughezul Andre Silva, care joacă acum la Leipzig. El a marcat 20 de goluri, la fel de multe ca Erling Haaland, de la Borussia Dortmund. Silva a marcat însă în 22 de meciuri, unul mai puţin decât Haaland.

Patson Daka, noul fotbalist al lui Leicester, are 19 goluri marcate în 2021, dar le-a înscris pentru RB Salzburg. Are cu un gol mai mult marcat decât Kylian Mbappe Lotin, respectiv Duşan Vlahovic de la Fiorentina. Karim Benzema şi Cristiano Ronaldo au marcat fiecare câte 17 goluri în 2021, pentru Real Madrid, respectiv Juventus Torino. Ronaldo nu a debutat încă la Manchester United.

Top 10 este închis de Luis Muriel, care a maract 16 goluri pentru Atalanta în 2021. Acest clasament este valabil pentru reuşite la nivel de campionat intern.

Lewandowski (33 de goluri) rămâne cel mai bun marcat din 2021 şi dacă luăm în calcul alte competiţii, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League sau cupele naţionale. El este însă urmat în acest clasament de Mbappe cu 31 de goluri, Haaland cu 30 şi Messi cu 28 de goluri. Gerard Moreno de la Villarreal este al cincilea cu 22 de goluri marcate.

Afla mai multe despre: robert lewandowskileo messicristiano ronaldoerling haalandkylian mbappe 

viewscnt
Articole similare