Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt cei mai talentaţi tineri din Europa! Cum arată topul fotbaliştilor cu cele mai multe minute jucate în acest sezon

Ei sunt cei mai talentaţi tineri din Europa! Cum arată topul fotbaliştilor cu cele mai multe minute jucate în acest sezon
Comentarii

Jurnaliştii de la The Sun au scos în evidenţă contribuţia fotbaliştilor U21 la echipele din campionatele tari ale Europei. Au fost luate în calcul doar meciurile din ligile naţionale.

Numărul 1 la acest capitol este portarul celor de la AC Milan, Gianluigi Donnarumma, care este şi singurul integralist dintre tinerii care au fost folosiţi în acest sezon. Goalkeeperul care va împlini 20 de ani în luna februarie deţine un record incredibil, fiind titularul porţii milanezilor în ultimele 127 de meciuri din Serie A. Iar doar în unul singur dintre aceastea nu a fost integralist. Pe podium şi-au mai făcut loc Kai Havertz de la Bayer Leverkusen şi Declan Rice de la West Ham.

Unul dintre puştii spre care s-au uitat atent fanii în prima parte a stagiunii a fost Jadon Sancho de la Dortmund. Englezul este pe poziţia a 12-a şi stă mult mai bine decât un alt conaţional, Callum Hudson-Odoi, atacantul curtat de Bayern care a prins doar 61 de minute în acuatala ediţie de Premier League. În ceea ce priveşte campioantele interne, Ligue I este cel mai ofertant pentru fotbaliştii sub 21 de ani. 50 de jucători au prins minute în sezonul 2018/2019. În schinb, în Serie A doar 19 au bifat măcar o prezenţă până acum. 

Afla mai multe despre: fotbalişti u21minute jucatecampionate taridonnarumma 

viewscnt
Articole similare