Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ei sunt fotbaliştii din Liga 1 care l-au impresionat pe Gnohere. Caracterizare specială făcută pentru Denis Alibec!

Ei sunt fotbaliştii din Liga 1 care l-au impresionat pe Gnohere. Caracterizare specială făcută pentru Denis Alibec!

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere este cel mai bun jucător pe care FCSB îl are în acest moment în lot, lucru confirmat de numărul de goluri pe care atacantul francez le are. Cu 12 reuşite în actualul sezon de Liga 1, Harlem ocupă prima poziţie în clasamentul golgeterilor.

Acesta a vorbit despre fotbaliştii care i-au pus probleme în Liga 1: "Când am ajuns în România, Varela mi-a pus foarte multe probleme, când jucam contra lui era mai dificil, dar nici nu eram în forma cea mai bună atunci. Un alt fundaş care mi-a făcut greutăţi şi împotriva căruia am jucat mai multe meciuri a fost Kevin Boli. E foarte atletic, rapid, joacă sus şi e greu să-i ţii piept. La fel şi Ionuţ Larie, când era la Cluj. Ei sunt cei trei fundaşi care m-au pus în dificultate"

Harlem a declarat într-un interviu pentru Gazetă despre relaţia pe care o cu Alibec, dar şi despre problemele pe care le are în acest moment atacantul: "Denis Alibec este un atacant foarte important şi, chiar dacă este concurentul meu pe post în momentul de faţă, pot spune că-mi place! Nu-l cunoşteam înainte să vin în România. Am auzit că a fost la Inter, apoi prin Belgia.

Apoi l-am văzut jucând, ne-am înfruntat într-un Dinamo - Astra, când el a marcat 3 goluri, mi-am dat seama că e foarte puternic, m-a impresionat. Când eram la Dinamo şi-l vedeam că marca îmi ziceam: "Dacă dă el gol, dau şi eu!". Nu voiam să-l las să fie mai bun, nu voiam să-l las să aibă un avantaj în faţa mea. Din păcate, a luat un avantaj însă, a devenit campion cu Astra! Mă motivează concurenţa, atacanţii care înscriu, ei te fac să munceşti să progresezi".

Afla mai multe despre: harlem gnoheresteauaalibecfcsbproblemefundasijucatori 

viewscnt
Articole similare