Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El ar putea s-o scoată pe Dinamo din criză. ”Ai bani mulţi, faci bani mulţi”

El ar putea s-o scoată pe Dinamo din criză. ”Ai bani mulţi, faci bani mulţi”

Superliga

Comentarii

E dezordine mare la Dinamo. Negoiţă vrea să vândă echipa, dar investitorii nu se înghesuie la porţile clubului, iar Miriuţă a fost la un pas să fie demis, dar a fost păstrat pentru că nimeni n-a dorit să vină în ”Ştefan cel Mare” în acest moment.

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a oferit o posibilă soluţie la problemele din ”groapă”. Ţiriac să preia Dinamo.

"Piţurcă e prea mare. Eu nu vorbesc cu el de 7 ani, dar ca antrenor, jos pălăria! Mare de tot. Cred că în primii cinci antrenori ai acestei ţări în descursul istoriei. Nu cred că se duce Piţurcă la Dinamo, e prea mare pentru ei. Sigur o redresează şi face echipă dacă merg toţi pe mâna lui. La Dinamo e greu, e greu să comanzi numai tu. Piţurcă şi Negoiţă s-ar împăca. Negoiţă e blând, nu e ca Gigi. Nu are finanţele necesare, mai puţin.

Cine se duce să dea bani aiurea? Îţi trebuie un nebun, ca Gigi. Ai bani mulţi, faci bani mulţi. Ai bani puţin? Strângi din buzunare. Ţiriac ar putea-o prelua pe Dinamo. Nu ştiu de ce fug toţi, eu dacă aş avea bani aş prelua Dinamo şi m-as lua la trântă cu suporterii. Lui Borcea şi dacă îi dai Real Madrid cred că nu mai ia echipa", a spus Dragomir, la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: dinamotiriacnegoitamiriuta,  

viewscnt
Articole similare