Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e cel mai bun tăietor de lemne din România | I-a luat titlul lui Dan Petrescu :)))

El e cel mai bun tăietor de lemne din România | I-a luat titlul lui Dan Petrescu :)))

Diverse

Comentarii

La Campionatul naţional de la Reghin, Cser Szilard, 23 ani, a reuşit sa-i ia trofeul lui Dan Petrescu, de patru ori campion naţional.Nu, nu. Nu e Dan Petrescu antrenorul, ci unul dintre cei mai cunoscuţi participanţi la astfel de evenimente.

Petrescu  a fost descalificat la proba de hot saw (tăierea cu supermotoferăstrăul) pentru depăşirea timpului de start alocat probei. Astfel, Cser Szilard a obţinut pe totalul probelor 46 de puncte, în timp ce Dan Petrescu a înregistrat doar 39 puncte, clasându-se pe locul 3.
 
Cser Szilard ne poate reprezenta ţara la Mondiale, la proba de individual, în Liverpool, pe 19-20 octombrie, dacă se califică cu punctajul în rankingul internaţional, după desfăşurarea tuturor campionatelor naţionale ale ţărilor participante. Aceasta este o nouă regulă impusă de organizatorii Timbersports la nivel internaţional, astfel că sportivii care câştigă campionatele naţionale nu mai reprezintă automat ţările din care provin, la probele de individual. Aceştia se vor califica doar dacă punctajul le va permite în clasamentul general de dinaintea desfăşurării mondialelor.

Afla mai multe despre: lemnedan petrescuamuzantinedit 

viewscnt
Articole similare