Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

El e jucătorul dat afară de PSG şi dorit de Barcelona: "Semnam cu ei, dar s-au speriat de viaţa mea extrasportivă"

El e jucătorul dat afară de PSG şi dorit de Barcelona: "Semnam cu ei, dar s-au speriat de viaţa mea extrasportivă"
Comentarii

După plecarea lui Dani Alves la Juventus, în vara lui 2016, FC Barcelona încă se află în căutarea unui fundaş dreapta care să se ridice la nivelul impus de brazilian.

Catalanii au ratat transferul lui Bellerin, în vara acestui an, după ce Arsenal n-a vrut să renunţe la serviciile fundaşului spaniol, astfel că FC Barcelona l-a adus pe Nelson Semedo, de la Benfica, pentru 30 de milioane de euro. Însă, până să-l transfere pe fundaşul portughez, catalanii ar fi negociat şi cu Serge Aurier, ajuns între timp la Tottenham, după despărţirea de PSG.

"Cred că reputaţia mea a speriat 4 din 5 cluburi mari din Europa. S-au speriat de viaţa mea extrasportivă. Negociam cu Barcelona, iar discuţiile erau foarte avansate. Cei de la Barcelona nu erau însă siguri că lucrurile s-ar fi schimbat dacă aş fi ajuns acolo. Oricum, a fost alegerea potrivită să plec de la PSG. După o perioadă, nu mă mai simteam deloc confortabil acolo. În special din cauza presei. Părea o situaţie fără sfârşit. Parcă eram urmărit non-stop. Eram ca un prizonier cu o cameră de filmat în spate. Dacă rămâneam în Franţa nu mi-aş fi spălat niciodată imaginea", a declarat Aurier.

Afla mai multe despre: serge aurierfc barcelonacamp noutottenhampsgparispremier league 

viewscnt
Articole similare