Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric, mesaj sfâşietor după falimentul de la Gaz Metan: "Cei care ne-aţi distrus... Dumnezeu să vă ierte!". Se pune lacătul la Mediaş

Eric, mesaj sfâşietor după falimentul de la Gaz Metan: "Cei care ne-aţi distrus... Dumnezeu să vă ierte!". Se pune lacătul la Mediaş

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Eric de Oliveira (36 de ani), poate cel mai important fotbalist din istoria lui Gaz Metan, a reacţionat pe Facebook după ultimul meci jucat de club în Liga 1. Problemele financiare au împins echipa din Mediaş spre faliment şi desfiinţare, iar Eric nu a rămas impasibil la dispariţia echipei.

Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, a reacţionat după ultimul meci jucat de Gaz Metan în Liga 1, în urma căruia clubul se va desfiinţa.

Eric, mesaj sfâşietor după falimentul de la Gaz Metan: "Cei care ne-aţi distrus... Dumnezeu să vă ierte!". Se pune lacătul la Mediaş

Gaz Metan a jucat, în înfrângerea cu Chindia (0-3, la Ploieşti), ultimul meci din Liga 1. Clubul se va desfiinţa din cauza problemelor financiare, după ce a folosit în ultima perioadă doar jucători tineri din propria pepinieră. Eric de Oliveira, om cu meciuri şi goluri importante pentru Gaz Metan, a reacţionat după ultimul meci.

Eric a transmis un mesaj sfâşietor pe pagina de Facebook a clubului: "The end! (trad. - Sfârşitul!) Rămân doar amintirile şi toate clipele frumoase. Din păcate, nu-i voi vedea pe copiii mei să îmbrace tricoul la clubul meu iubit! Cei care ne-aţi distrus, copiii voştri, nepoţii voştri şi strănepoţii voştri vor căra ruşinea voastră! Dumnezeu să vă ierte! Gazul nu o să moară niciodată... În inimile noastre.", a scris Eric.

Eric de Oliveira a jucat 147 de meciuri la Gaz Metan, timp în care a marcat 36 de goluri şi a reuşit 31 de pase de gol. Cu Eric în echipă, Gaz Metan a jucat în preliminariile Europa League.

Din cauza problemelor cu banii, Gaz Metan a primit mai multe depunctări de la comisii şi a ajuns să fie pe minus în clasament. După ultima înfrângere, Gaz Metan e ultima la terminarea play-outului, cu -38 de puncte.

Se pune lacătul la Gaz Metan. Flavius Boroncoi a venit cu un lacăt la flash-interviul de după ultimul meci: "Îl pun la poarta clubului"

Antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Flavius Boroncoi, a venit cu un lacăt la interviul de după ultimul meci, cel cu Chindia Târgovişte, pierdut cu scorul de 0-3, el spunând că îl va pune la poartă şi apoi le va da cifrul celor de la Mediaş dacă se va mai face echipă în oraş.

"Acum e un moment foarte greu, când ştiu că se închide totul la noi, când ştiu că nu o să mai fie Gaz Metan. Copiii au înţeles că trebuie să meargă pe alt drum, pentru că fotbalul nu se termină la Gaz Metan.

De ei depinde. A fost o perioada foarte grea, ţin să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi în momentele grele.

E un lacăt pe care eu mă duc să îl pun acum pe poartă la Mediaş, e un lacăt cu cifru, o să îl pun la poartă şi dacă vreodată de va face o echipă, o să le dau eu cifrul. Dar cred că nu se mai face nimic", a spus Flavius Boroncoi la final.

Clasament: 1. FC Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 39, 3. FC Botoşani – 38, 4. U Craiova 1948 – 34, 5. UTA Arad – 32, 6. CS Mioveni – 28, 7. Chindia – 26, 8. Dinamo – 22, 9. Academica Clinceni - -13, 10. Gaz Metan - -38.

Gaz Metan este penalizată cu 42 de puncte, iar Academica Clinceni cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: ericgaz metandesfiintareliga 1mesaj 

viewscnt
Articole similare