Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eric, şef de galerie! Mai are nevoie de 10 goluri şi intră în istorie: "Vreau să vă spun asta!"

Eric, şef de galerie! Mai are nevoie de 10 goluri şi intră în istorie: "Vreau să vă spun asta!"

Farul Constanța

Comentarii

Eric de Oliveira trece prin cele mai bune momente ale carierei la Viitorul. A marcat cu FCSB, CFR şi Dinamo, brazilianul mai având nevoie de doar zece goluri în prima ligă pentru a-l egala pe Wesley, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1.

După reuşita din meciul cu Dinamo de luni seară, Eric a ajuns la 54 de goluri marcate în România, în prima ligă. "E victoria întregii echipe pentru că am muncit pentru rezultatele pe care le primim acum. Începutul sezonului nu a fost unul dintre cele mai bune, dar acum am început să jucăm fotbal, creştem de la meci la meci şi nu cred că este o întâmplare", spune Eric.

Acesta a vorbit şi despre obiective: "Trebuie să muncim pentru că obiectivul nostru este să ne menţinem pe un loc de play-off. Sunt bucuros că am marcat, dar sunt mai bucuros că echipa a câştigat cele trei puncte. Pe lângă obiectivul meu personal să-l depăşesc pe Wesley în topul marcatorilor străini, cred că cel mai important este ca echipa să câştige puncte. Sunt încrezător, campionatul e lung, am timp să-l depăşesc, dar v-am zis cel mai mult mă interesează ce face echipa".

Afla mai multe despre: eric de oliveiraviitorulvictoriedinamoobiectivperfomantagoluriwesley 

viewscnt
Articole similare