Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este un jucător istoric!” Ştefan Radu urmează să facă următorul pas în carieră

”Este un jucător istoric!” Ştefan Radu urmează să facă următorul pas în carieră

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu va primi din partea conducerii lui Lazio o propunere de prelungire a contractului. Actuala înţelegere expiră în 2020, dar şefii lui Lazio vor să-i propună încă doi ani de contract. Ulterior, Ştefan Radu ar urma să ocupe o funcţie administrativă la Lazio.

În vârstă de 31 de ani, Ştefan Radu joacă din 2008 la Lazio, echipă care l-a transferat de la Dinamo. În timp, a devenit unul dintre liderii echipei şi un jucător emblematic în istoria echipei. Potrivit laziochannel.it, se poartă în această perioadă discuţii pentru prelungirea contractului. Noua înţelegere ar urma să expire în 2022, când Radu va avea aproape 36 de ani.

Însă scopul celor de la Lazio este să-l păstreze aproape de club. Cei de la laziochannel.it susţin că Ştefan Radu ar urma să ocupe un post administrativ la Lazio, după ce se va retrage. De altfel, în ultima parte a carierei ar urma să se pregătească pentru viitorul său post.

Fernando Orsi, fost portar al lui Lazio, spune că Ştefan Radu merită toată această atenţie, deoarece este deja o legendă. Orsi îl vede chiar şi în funcţia de director sportiv, dacă Igli Tare - actualul deţinător al postului - alege să intre în antrenorat: ”Radu este de mulţi ani la Lazio. El a dat totul pentru această echipă, este un jucător istoric. Radu poate deveni şeful sectorului de juniori. Sau îi poate locul lui Tare (n.r. Igli Tare, directorul sportiv), care poate face pasul spre echipe mai mari”, a declarat Orsi pentru laziochannel.it.

Afla mai multe despre: lazioserie astefan radu 

viewscnt
Articole similare