Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este un sentiment incredibil să-i avem lângă noi”. Radu Drăguşin, după ce Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu au făcut deplasarea cu naţionala, la Madrid

”Este un sentiment incredibil să-i avem lângă noi”. Radu Drăguşin, după ce Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu au făcut deplasarea cu naţionala, la Madrid

Echipa națională

Comentarii

După remiza de pe Arena Naţională contra reprezentativei din Irlanda de Nord, scor 1-1, echipa naţională a României se pregăteşte de duelul contra Columbiei.

Drăguşin, despre faptul că Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu au făcut deplasarea cu naţionala, la Madrid

Înainte de plecarea în Spania, cei de la FRF au postat o fotografie istorică pe căile oficiale de comunicare. Edi Iordănescu, actualul selecţioner al naţionalei României, a fost surprins în timp ce discuta cu doi antrenori de excepţie ai fotbalului românesc: Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu.

Cei doi i-au salutat pe jucători, iar Radu Drăguşin a apreciat momentul. 

"Un amical care ne va folosi foarte mult, împotriva unui adversar puternic cu jucători valoroşi. Acest amical ne va da foarte multe repere despre cum va fi la EURO 2024. Este cea mai în formă naţională din lume. Ne va oferi un meci foarte puternic, la un nivel foarte bun. Eu foarfece nu dau. Până la urmă nu contează cum marcăm goluri, contează să o facem.

Au venit cu noi (n.r. Anghel Iordănescu şi Mircea Lucescu). Este un sentiment incredibil să-i avem lângă noi. Simpla lor prezenţă aici este o motivaţie în plus. Este important pentru mine să joc cât mai mult. Pe primul l-am jucat, acum sper la fel. Este important pentru mine să am meciuri în picioare.

Personal, aş vrea să ieşim din grupe. Nu contează împotriva cui jucăm. Vom analiza bine ambele echipe (Ucraina sau Islanda).

(n.r. despre Luis Diaz) Este cel mai reprezentativ jucător al lor, cel mai valoros şi cel mai în formă. Este jucătorul care ne poate cele mai multe probleme. Joacă la cel mai înalt nivel, dar este un lucru bun pentru noi pentru că avem parte de un test puternic.

Simţim suportul lor, este o senzaţie incredibilă când în deplasare ai 20.000 de oameni care vin să te susţină. În acelaşi timp este o responsabilitate foarte mare", a declarat Radu Drăguşin, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: radu drăguşinmircea lucescuanghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare