Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Etichetat" de Gigi Becali, fotbalistul este avertizat: "Acum e de 10 milioane €. Să n-ajungă la 'dau eu 200.000 ca să scap de el" | EXCLUSIV

"Etichetat" de Gigi Becali, fotbalistul este avertizat: "Acum e de 10 milioane €. Să n-ajungă la 'dau eu 200.000 ca să scap de el" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este impresionat de prestaţia lui Luis Phelipe, jucătorul adus în această iarnă de la Poli Iaşi, din amicalul cu LASK Linz.

Luis Phelipe, jucătorul brazilian transferat de FCSB de la Poli Iaşi pentru 200.000 de euro a fost lăudat public de patronul echipei sale, Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera şi-a lăudat jucătorul după un meci în care Phelipe a marcat, dar a avut şi câteva momente de virtuozitate.

"Noile achiziţii sunt extraordinare. Despre Luis Phelipe mi-au spus: Ai dat 200.000 de euro pe el, o să-ţi plătească clauza de 10.000.000 de euro. Aşa mi-au zis. Cât de curând. Au zis că e fenomen." a declarat Gigi Becali, la palat.

Andrei Vochin: "Are nişte calităţi"

Expertul Orange Sport, Andrei Vochin l-a avertizat pe Becali şi consideră că este prea devreme pentru o astfel de concluzie, în contextul în care Phelipe înca nu a debutat într-o partidă oficială în tricoul celor de la FCSB.

"În săptămâna asta este un jucător de 10 milioane, ăsta este domnul Becali. Sunt şanse mari să ajungă la situaţia în care 'dau eu bani, 200.000, ca să scap de el'. Are nişte calităţi, cu el s-a întâmplat ceva, a avut o accidentare. A găsit un campionat în care să se exprime şi deja primul pas în faţă l-a făcut, de la Poli Iaşi la FCSB." a spus Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

  • Luis Phelipe este cotat la 500.000 de euro, conform transfermarkt.com

În tricoul Politehnicii Iaşi, Luis Phelipe a înscris de trei ori şi a oferit trei pase decisive în 20 de partide, în toate competiţiile. Poli Iaşi l-a transferat în vara anului 2023 din Brazilia, de la Atletico Clube Goianiense, o formaţie din prima ligă braziliană.

Afla mai multe despre: gigi becaliandrei vochinluis phelipefcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare