Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Euforia îşi spune cuvântul după victoria splendidă cu Lazio: "S-au spulberat toate emoţiile, le dăm gol şi la Roma!"

Euforia îşi spune cuvântul după victoria splendidă cu Lazio: "S-au spulberat toate emoţiile, le dăm gol şi la Roma!"

FCSB

Comentarii

Finanţatoul FCSB, Gigi Becali, a declarat că el crede în calificarea echipei antrenate de Nicolae Dică, după meciul cu Lazio, câştigat cu 1-0, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa

"La acest rezultat speram, dar ca valoare nu ştiam că suntem noi mai valoroşi decât ei, asta este mai mare bucurie. Nu credeam că în minutul 90 facem presing la portar, deşi noi conduceam, să fim în jumătatea lor. Acum şansele sunt de partea noastră. Dacă nu am primit gol, acolo marcăm sută la sută şi e greu să dea ei trei.

Bizonul şi-a arătat valoarea astă seară, şi-a arătat valoarea. Şi portarul la fel. Acest meci l-a ridicat până la cer dacă ai încredere. S-au spulberat toate emoţiile. Eu aş vrea să remarc un jucător, Nedelcu, pentru că l-am criticat şi trebuie să înţeleagă că ăsta e Nedelcu pe care eu îl doresc, pe care am dat două milioane. A făcut un meci mare. Normal că emoţii ai la calificare, dar prima şansă e a noastră, eu sunt sigur că marcăm şi acolo. Acum creşte echipa şi după meciul cu Dinamo. Budescu n-a fost în mare formă astăzi, nu a jucat rău, dar putea să dea trei pase de gol", a spus Becali.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualazioeuropa leaguegigi becali 

viewscnt
Articole similare