Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Europa League | Liverpool - Atalanta 0-3. Şoc pe Anfield. ”Cormoranii”, la un pas de eliminare. Milan, învinsă de Roma. Toate rezultatele

Europa League | Liverpool - Atalanta 0-3. Şoc pe Anfield. ”Cormoranii”, la un pas de eliminare. Milan, învinsă de Roma. Toate rezultatele

UEFA Europa League

Comentarii

Liverpool a fost surclasată de Atalanta, AC Milan a pierdut prima manşă din sfertul italian cu AS Roma, Leverkusen a învins-o pe West Ham, iar Benfica devine favorită în returul de la Marseille cu Olympique.

Liverpool - Atalanta 0-3

Liverpool a fost învinsă uluitor, pe teren propriu, de Atalanta, scor 0-3, în prima manşă a sferturilor din Liga Europa.

Elevii lui Jurgen Klopp au lovit bara în minutul 26, prin Elliott, dar cei care au deschis scorul au fost italienii de la Atalanta. Zappacosta a centrat de pe partea dreaptă şi Gianluca Scamacca a înscris în minutul 38. 

Oaspeţii au menţinut echilibrul partidei, chiar dacă Salah şi Szoboszlai au fost trimişi în teren, la începutul reprizei secunde, în ehipa lui Liverpool. Atacantul egiptean a bifat al 75-lea meci în cupele europene pentru ”cormorani”. 

Scamacca a reuşit ”dubla” în minutul 60 şi Atalanta conducea cu 2-0. Salah a marcat în minutul 78, dar a fost în offside şi golul a fost anulat. 

Pasalic a făcut un neaşteptat 3-0 în minutul 82 şi acesta a fost şi scorul prin care italienii s-au impus, în cele din urmă, aducând lui Liverpool prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon.

AC Milan - AS Roma 0-1

Într-un alt duel tare al sferturilor din a doua competiţie europeană ca valoare, AC Milan a pierdut, pe teren propriu, cu AS Roma, scor 0-1. Mancini a marcat unicul gol, din assist-ul lui Dybala.

Rezultate înregistrate joi seara, în partidele tur din sferturile de finală ale Ligii Europa:

  • AC Milan – AS Roma 0-1 (Mancini 17)
  • Liverpool – Atalanta 0-3 (Scamacca 38, 60, Pasalic 83)
  • Bayer Leverkusen – West Ham United 2-0 (Hofmann 83, Boniface 90+1)
  • Benfica Lisabona – Olympique Marseille 2-1 (Rafa Silva 16, Di Maria 52 / Aubameyang 67)

Afla mai multe despre: europa leagueliverpoolac milanatalantaas roma 

viewscnt
Articole similare