Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A greşit Martin Ambros când a odihnit jucătoarele de bază la meciul cu Franţa? ”Eu le-aş fi băgat 5-10 minute să simtă, să nu iasă din competiţie”

EXCLUSIV | A greşit Martin Ambros când a odihnit jucătoarele de bază la meciul cu Franţa? ”Eu  le-aş fi băgat 5-10 minute să simtă, să nu iasă din competiţie”

CM Handbal

Comentarii

Încă se mai caută vinovatul pentru ratarea calificării în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania.

Radu Voina consideră că prima greşeală a fost comisă în momentul în care Martin Ambros a decis să odihnească jucătoarele de bază din echipa naţională a României, la meciul cu Franţa, lucru care a dus la ieşirea din formă a handbalistelor noastre.

”Cred că meciul cel mai bun din grupă a fost cu Slovenia, după aceea evoluţii oscilante. Şi aş vrea să scot şi meciul cu Franţa, care a fost strategia colectivului tehinc la cererea nu ştiu cui...

Am fost de fapt întrebat la un moment dat ştiindu-se dinainte că piesele grele Cristina şi cu celelalte nu vor evolua, n-am spus absolut nimic. Am spus doar că fiecare antrenor decide ce e de făcut.

M-a întrebat eu ce-aş fi făcut, a fost o altă părere. Eu am spus că nu le-aş fi scos din efectiv, le-aş fi băgat 5-10 minute să simtă, să nu iasă din competiţie. Din păcate efectul acelei odihne a avut un efect exact invers faţă de ceea ce se aştepta. După aceea meciul cu Cehia pe care l-am caracterizat simplu, o echipa modestă a Cehiei şi un joc foarte modest al nostru”,  a declarat Radu Voina la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nationala romanieicm handbalcampionatul mondial de handbal feminin,  

viewscnt
Articole similare