Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | A jucat de trei ori în Liga 1 şi a tras o concluzie tristă pentru fotbalul românesc: "Nivelul nu mai e aşa cum a fost înainte! Am văzut un derby nu cu multă calitate"

EXCLUSIV | A jucat de trei ori în Liga 1 şi a tras o concluzie tristă pentru fotbalul românesc: "Nivelul nu mai e aşa cum a fost înainte! Am văzut un derby nu cu multă calitate"

Superliga

Comentarii

Pantelis Kapetanos (37 de ani), fostul jucător de la FCSB şi CFR Cluj, a vorbit într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport despre nivelul campionatului din România în acest moment. Fostul atacant grec a remarcat că nivelul nu mai e la fel cum îl ştia el, după ce s-a uitat la derby-ul din Cupa României, Dinamo - FCSB 1-0.

Kapetanos a jucat în Liga 1 în trei perioade, de două ori la FCSB şi odată la CFR Cluj, însă spune că nivelul campionatului din România nu mai e la fel de înalt. "Nivelul nu e aşa cum a fost înainte, dar aşa e peste tot, şi în Grecia e la fel. Nu sunt mulţi bani, sunt mulţi jucători tineri, dar trebuie şi jucători cu experienţă", a spus Kapetanos pentru Telekom Sport.

Grecul s-a uitat la derby-ul Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României, şi a observat cum nivelul nu mai e cel pe care-l ştia: "Am văzut şi ieri un derby în România nu cu calitate multă, prima repriză nu aşa bună, a doua a fost cu ritm, dar atât", a mai spus Pantelis Kapetanos, pentru Telekom Sport.

Pantelis Kapetanos a jucat la FCSB între 2008 şi 2011, dar şi între 2013 şi 2014. De asemenea, grecul a evoluat doi ani şi la CFR Cluj, între 2011 şi 2013.

Kapetanos a agăţat ghetele în cui în 2019, după o ultimă experienţă în ţara natală, la Makedonikos Foufas.

Afla mai multe despre: pantelis kapetanosinterviufcsbdinamoliga 1nivelexclusiv 

viewscnt
Articole similare