Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adevărul despre presupusul scandal de la naţionala Under 19 a României! Ce s-a întâmplat în cantonamentul ”tricolorilor” mici

EXCLUSIV | Adevărul despre presupusul scandal de la naţionala Under 19 a României! Ce s-a întâmplat în cantonamentul ”tricolorilor” mici

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională Under 19 a României a obţinut calificarea la Turul de Elită de pe primul loc cu maximim de puncte, dar această reuşită a fost umbrită de unele veşti.

UPDATE: Sursele telekomsport.ro au aflat ce s-a întâmplat în interiorul naţionalei Under 19. În realitate, imediat după şedinţa tehnică ţinută de Boingiu, staful tehnic a părăsit sala, iar jucătorii au rămas să discute între ei, conform tradiţiei.

Geolgău, oficial al FRF, n-ar fi fost de acord ca jucătorii să rămână în sală după plecarea selecţionerului, iar între fosta glorie a Ştiinţei şi Vlad Dragomir, jucătorul lui Arsenal, a existat un mic conflict verbal, rezolvat de intervenţia selecţionerului Boingiu.

Ştirea iniţială:

Libertatea dezvăluie în ediţia tipărită de astăzi că jucătorii lui Adrian Boingiu au ieşit în oraş însoţiţi de team-managerul echipei Bogdan Dumitrache, arbitru în Liga 3. Sursa citată susţine că ar fi băut atât de mult în oraş, încât la întoarcerea la hotel ar fi vomitat în camere. 

Mai mult, Vlad Dragomir, jucătorul lui Arsenal ar fi fost protagonistul unui gest incredibil după meciul cu Grecia, câştigat 2-1 de România. Acesta i-ar fi băgat mâna în gât oficialului FRF, fosta mare glorie a Universităţii Craiova, Gheorghiţă Geolgău. Sursa citată susţine că la acest eveniment a fost martor şi Dumitru Dumitriu.

Afla mai multe despre: under 19vlad dragomiralcoolbauturascandalproblemeechipa nationala 

viewscnt
Articole similare