Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Adio, Deportivo! Florin Andone i-a dezvăluit planurile sale lui Cosmin Contra: ”Am băut o cafea cu el”

EXCLUSIV | Adio, Deportivo! Florin Andone i-a dezvăluit planurile sale lui Cosmin Contra: ”Am băut o cafea cu el”

Stranieri

Comentarii

Florin Andone ia serios în calcul să plece în vară de la Deportivo La Coruna. Cosmin Contra spune că a avut o discuţie cu internaţionalul român şi acesta este nemulţumit de situaţia în care se află.

Atacantul de 25 de ani a ajuns rezervă la Deportivo La Coruna, deşi în sezonul trecut a fost golgheterul echipei. Andone ar fi putut să plece încă din iarnă, dar conducerea l-a asigurat că situaţia lui se va îmbunătăţi. Nu se va întâmpla acest lucru şi acum ia în calcul plecarea.

Un alt argument pentru un transfer este situaţia în care se află echipa. La Coruna mai are doar şanse teoretice să se salveze de la retrogradare şi Andone şi-ar dori să rămână în prim-planul fotbalului. La fel a procedat şi când Cordoba a retrogradat. Cosmin Contra a dezvăluit pentru Telekom Sport că Andone i-a transmis că, cel mai probabil, va schimba în vară echipa, urmând să se decidă unde va juca după încheierea campionatului.

”Cei care au probleme, sper să facă acest pas şi să îşi găsească liniştea, cum şi-a găsit-o Stanciu, de exemplu. Celor care nu joacă întotdeauna le-am zis că cea mai bună alegere pentru ei şi pentru naţională e să-şi găsească echipă unde joacă constant. Andone e unul dintre ei. Am vorbit cu el acum, când am fost la Madrid, au jucat la Leganes cred şi am băut o cafea cu el. Acum, aşteaptă terminarea campionatului şi în vară va lua o decizie”, a declarat Florin Andone pentru Telekom Sport.

Cu 4 etape înainte de final, Deportivo La Coruna este pe loc retrogradabil, la 9 puncte distanţă de prima poziţie care asigură salvarea. Echipa la care joacă Florin Andone are însă meci cu FC Barcelona în această etapă.

Afla mai multe despre: deportivo la corunaflorin andonecosmin contra 

viewscnt
Articole similare