Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ALERTĂ la Dinamo! Alţi trei jucători au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Diego Fabbrini e cel mai cunoscut

EXCLUSIV | ALERTĂ la Dinamo! Alţi trei jucători au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Diego Fabbrini e cel mai cunoscut

Dinamo București

Comentarii

Alţi trei jucători de la Dinamo au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus, astfel că numărul jucătorilor infectaţi a ajuns la zece.


UPDATE | Biroul de presă al lui Dinamo confirmă informaţia oferită de Telekom Sport în exclusivitate:

"Bună ziua!

FC Dinamo Bucureşti a anunţat astăzi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă trei jucători au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19.

Numărul jucătorilor dinamovişti confirmaţi pozitiv la testările efectuate în această săptămână a ajuns la 10.

Toţi reprezentanţii echipei vor reface zilele următoare testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică", se arată în comunicatul oferit de către dinamovişti.


Veştile proaste continuă pentru dinamovişti. După ce, la jumătatea acestei săptămâni, şapte jucători au fost depistaţi pozitiv, acum alţi trei fotbalişti de la clubul din Ştefan cel Mare au fost informaţi că au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovic şi Dan Tălmaciu sunt cei trei jucători care au primit răspuns pozitiv, sâmbătă, la testele efectuate. Mijlocaşul italian este singurul care a intrat în contact cu ceilalţi jucători de la echipa mare. Interesant este că Fabbrini a primit un răspuns negativ la testul efectuat miercuri seara, însă, vineri, fotbalistul de 29 de ani a declarat că nu se simte bine, astfel că a fost din nou testat.

În ceea ce-i priveşti pe cei doi tineri jucători, Mitrovic şi Tălmaciu nu s-au antrenat alături de echipa mare, însă au fost propuşi de antrenorul lor de la Dinamo U19 pentru a evolua la prima echipă. Astfel, au fost supuşi la teste şi cei doi juniori au fost şi ei depistaţi pozitiv.

Focar de coronavirus la Dinamo

Totul a început joi, chiar în ziua în care Dinamo ar fi trebuit să joace meciul cu Chindia Târgovişte. Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Ştefan Fara, Alexandru Răuţă şi Vali Lazăr au fost atunci depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. La doar o zi distanţă, Andrei Sin a fost şi el testat pozitiv cu COVID-19.

”Toţi reprezentanţii echipei noastre vor reface, peste 5 zile, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului si Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică", se precizează într-un comunicat postat, vineri, pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare