Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alexandru Băluţă, dorit de Legia Varşovia? Ce spune internaţionalul român despre actuala sa echipă

EXCLUSIV | Alexandru Băluţă, dorit de Legia Varşovia? Ce spune internaţionalul român despre actuala sa echipă

Sporturi

Comentarii

Alexandru Băluţă a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre ofertele pe care le-a primit în această perioadă de mercato.

Transferat recent la formaţia din prima ligă maghiară Puskás AFC, Băluţă ne-a spus că şi Legia Varşovia a fost interesată de serviciile sale, însă nu a existat o ofertă concretă către clubul de care aparţinea la acea vreme, Slavia Praga. Băluţă a fost nevoit să aleagă Ungaria, deoarece s-a simţit cel mai dorit de către antrenorul echipei, Zsolt Hornyák.

”În Italia au fost doar vorbe, nu a fost nimic concret. Şi de la Legia Varşovia fusese ceva, dar nimic sigur şi eu aş fi vrut ca cineva să îşi dorească să mă ia şi să mă cunoască. Cel fel de jucător sunt, ce calităţi am. Nu doar să fiu acolo luat. Până la urmă am decis să vin la Puskás pentru că ei au decis să mă cumpere. Antrenorul de aici m-a dorit foarte mult pentru că mă ştia din perioada când eram la Slavia.”, a declarat Alexandru Băluţă, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Băluţă se simte într-o formă bună din punct de vedere fizic, în contextul în care vine după o perioadă delicată din punct de vedere medical. Extrema dreaptă a lăudat condiţiile de la echipa sa, condiţii pe care le consideră cele mai bune din ţara vecină României.

”Mă simt foarte bine, sunt într-o formă bună. Am revenit şi eu la antrenamente, am jucat primul meci cu Videoton, prima repriză. Vin după o perioadă mai dificilă din punct de vedere medical, dar mă simt foarte bine şi sunt împăcat aşa cu tot. Noi avem cele mai bune condiţii de aici, din Ungaria. Avem 10 terenuri de antrenament, stadionul este nou. Vizita medicală o facem exact la noi la stadion, refacerea este foarte bună şi contează foarte mult.”, ne-a explicat Băluţă.

Afla mai multe despre: alex balutaromanialegia varsovia 

viewscnt
Articole similare