Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Alibec, deranjat de reacţiile patronului. Ce decizie a luat împreună cu impresarul după telenovela din ultimele două săptămâni!

EXCLUSIV | Alibec, deranjat de reacţiile patronului. Ce decizie a luat împreună cu impresarul după telenovela din ultimele două săptămâni!

FCSB

Comentarii

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, a făcut o serie de declaraţii despre clientul său, precizând că acesta a fost deranjat de unele reacţii pe care le-a avut Gigi Becali la TV, de-a lungul ultimelor săptămâni. În plus de asta, Florin Lovin a purtat o discuţie cu Alibec în care au vorbit despre ”fresh start”, o a doua şansă pe care atacantul nu are voie s-o rateze!

"Personal, nu am cum să-i iau apărarea lui Denis pentru ce a făcut la Voluntari. Cred că poate fi considerat un moment zero pentru cariera lui. Din ultimele discuţii pe care le-am avut cu el, a înţeles că trebuie să-şi schimbe viaţa. Nu poţi avea asemenea ieşiri în străinătate. Sper să-l vedem pe teren cu Craiova.

La Astra aveam tot felul de discuţii cu el. Îi explicam tot felul de chestii şi în minutul 5 o lua de la capăt. Nu se schimba. L-am sfătuit să apeleze la mental coaching, am vorbit atât cu el, cât şi cu mama lui. Sper să înceapă cât mai repede.

Dică mi-a spus că încearcă să-l ajute. El a încercat să-l schimbe total, însă Alibec nu a vrut. Trebuie să se întâlnească undeva la mijloc. Denis a fost puţin deranjat de reacţia patronului, care a anunţat la TV că-l va ţine în tribună şi că nu va mai juca. I-am spus că trebuie să fie mai cumpătat, aşa este Gigi Becali. Când joci bine te ridică în slăvi, când joci prost te întreabă ce cauţi la FCSB" - a spus Florin Lovin la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alibecflorin lovinsfcsb 

viewscnt
Articole similare