Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Andrei Vochin ridică un semn de întrebare după prestaţia CFR-ului din Conference League: ”La cum a făcut Petrescu echipa mi-am dat seama de asta!”

EXCLUSIV Andrei Vochin ridică un semn de întrebare după prestaţia CFR-ului din Conference League: ”La cum a făcut Petrescu echipa mi-am dat seama de asta!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Randers au remizat, scor 1-1, în etapa a doua a grupei D din Conference League.

Andrei Vochin a tras concluziile în studioul Telekom Sport, după remiza CFR-ului cu Randers.

”A fost al treilea meci consecutiv în care rezultatul înregistrat de CFR este mult peste ce am văzut pe teren. Vorbesc despre cele două victorii din campioant plus egalul.

Asta mă pune pe gânduri. Petrescu a făcut lucruri extraordinare în trecut, le-a realizat cu total alt gen de echipe, cu altă valoare.

A reuşit să facă nişte rezultate uriaşe cu ele. Dar acum cu acestea două echipe, Randers şi Joblonec, care valorează mai puţin.. nu înţeleg.. nu poţi să accepţi aceste rezultate.

Când le-a făcut cu Lazio am zis că a făcut minuni. Dar acum pot spune că sunt dezamăgiri. Când am văzut echipa mi-am dat seama că îl interesează mai mult campionatul”, a declarat Voichin, în direct, la Telekom Sport. 

Pentru CFR Cluj urmează dubla cu Alkmaar, favorita grupei.

Clasament Grupa D, Conference League

1. AZ Alkmaar                                                                                                      4p

2. Jablonec                                                                                                           3p

3. Randers                                                                                                           2p

4. CFR                                                                                                                  1p

EXCLUSIV Andrei Vochin ridică un semn de întrebare după prestaţia CFR-ului din Conference League: ”La cum a făcut Petrescu echipa mi-am dat seama că îl interesează mai mult campionatul”

Afla mai multe despre: cfr clujandrei vochinranders 

viewscnt
Articole similare