Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Claudiu Keşeru: ”Am discutat cu o echipă din Liga I”. Cu cine va semna în această iarnă

EXCLUSIV | Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de Claudiu Keşeru: ”Am discutat cu o echipă din Liga I”. Cu cine va semna în această iarnă

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru a vorbit, în exclusivitate la Telekom Sport, despre ofertele pe care le are în acest moment şi a dezvăluit că a discutat şi cu o formaţie din Liga I. Totuşi, atacantul pare tentat să rămână la Ludogoreţ.

Keşeru a intrat în ultimele şase luni de contract cu Ludogoreţ, iar bulgarii i-au făcut deja o propunere de prelungire. Vârful de 31 de ani spune că are oferte de la mai multe formaţii importante şi că va lua o decizie în perioada următoare.

Sunt trei sau patru cluburi interesate de mine şi am şi oferta de a-mi prelungi contractul aici, la Ludogoreţ. Momentan sunt în cantonament, ne pregătim să începem bine anul, iar eu nu am luat nicio decizie în privinţa viitorului meu. 

Mă simt respectat aici şi nu cred că se va pune problema să merg la echipa a doua dacă nu voi semna, deşi sunt în ultimele şase luni de contract. În ultimul timp am jucat absolut tot şi lucrurile s-au schimbat. Am discutat cu antrenorul, iar situaţia s-a schimbat şi există şanse să-mi prelungesc contractul aici.

Totuşi, vreau să văd ce soluţii mai apar. Au fost discuţii cu echipe din Turcia, care este un campionat puternic. Am vorbit şi cu o echipă din ţară, dar nu s-a concretizat nimic. Nu cred că în momentul de faţă vreo echipă din România poate să plătească fix ceea ce mi-a oferit Ludogoreţ”, a declarat Claudiu Keşeru la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: keseruofertaludogoret,  

viewscnt
Articole similare