Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Apare o nouă competiţie în fotbalul românesc? ”Ar fi mai interesant aşa!” FRF ar urma să se ocupe de organizare

EXCLUSIV | Apare o nouă competiţie în fotbalul românesc? ”Ar fi mai interesant aşa!” FRF ar urma să se ocupe de organizare

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, spune că înfiinţarea unui campionat de tineret-speranţe ar putea aduce multe îmbunătăţiri fotbalului românesc. Reacţia vine după ce Ionuţ Popa s-a plâns de regula U21.

Există în continuare antrenori care se plâng că sunt obligaţi să folosească un jucători sub 21 de ani. Printre ei este şi Ionuţ Popa. Antrenorul lui ACS Poli Timişoara spune că înfiinţarea unui campionat pentru tineret ar fi o variantă mai indicată:

”Şi eu l-am promovat pe Keşeru, de exemplu, la 16 ani la Bihor. Dacă e bun, nu ţine cont de vârstă, dar nici să te oblige cineva să spui, domnule, trebuie, trebuie, trebuie. Steaua a avut un mare noroc, de exemplu, cu Man sau cu alţi jucători tineri, dar sunt echipe... Moruţan la Botoşani. Dar sunt alte echipe care suferă la acest capitol. Pentru mine, era mai interesant dacă Liga I avea campionat de tineret-speranţe, campionat aşa cum era pe vremuri, când mai jucam şi eu fotbal şi care trebuie susţinut în totalitate de Federaţie”, a declarat Ionuţ Popa pentru Telekom Sport.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, spune şi el că înfiinţarea unei astfel de competiţii ar fi o idee bună pentru fotbalul românesc. Vochin s-a gândit chiar şi la un format: ”Există o variantă. O formaţie de tineret-speranţe să o înregistreze la Liga a III-a. O echipă de Liga I sau de Liga a II-a să îşi poată înscrie echipa de tineret-speranţe în Liga a III-a. Nu trebuie să o mai ia din Liga a V-a cu echipa secundă”.

Afla mai multe despre: ionut popaacs poliandrei vochinliga 1 

viewscnt
Articole similare