Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ar fi lovitura decisivă pentru Dinamo. Andone: ”Sunt sigur că Negoiţă renunţă dacă se întâmplă asta!”

EXCLUSIV | Ar fi lovitura decisivă pentru Dinamo. Andone: ”Sunt sigur că Negoiţă renunţă dacă se întâmplă asta!”

Superliga

Comentarii

Ioan Andone este de părere că Ionuţ Negoiţă se va retrage de la Dinamo dacă nu reuşeşte să intre în play-off. Antrenorul în vârstă de 57 de ani spune că Negoiţă n-ar putea să treacă peste o asemenea dezamăgire.

Dinamo este prima sub linia play-off-ului, la egalitate de puncte cu Viitorul, care este pe locul 6, dar există un risc destul de mare să rateze prezenţa în partea de sus a clasamentului. Până la finalul sezonului regulat mai sunt patru etape şi Dinamo se luptă cu Astra, Viitorul şi FC Botoşani pentru un loc în play-off.

Ioan Andone spune că ar fi o adevărată tragedie pentru Dinamo dacă n-ar reuşi să termine sezonul regulat în primele 6. Fostul antrenor din Ştefan cel Mare spune că Ionuţ Negoiţă s-ar retrage de la Dinamo, dacă acest scenariu devine realitate.

”Dacă nu-l prind (n.r. play-off-ul), atunci sunt sigur că Ionuţ Negoiţă va renunţa. Dacă nu prind play-off-ul, cred că asta a pus capac la toat. A încercat tot ce a putut el. Asta e şi ideea, sunt de cinci ani de zile. Dinamo, dacă nu era Negoiţă - trebuie să vezi şi părţile lui bune - avea soarta Rapidului. Cam acolo era Dinamo”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: liga 1ioan andoneionut negoitadinamo 

viewscnt
Articole similare