Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Astra negociază un transfer foarte important. Iordănescu: ”Avem nevoie de un astfel de jucător”

EXCLUSIV | Astra negociază un transfer foarte important. Iordănescu: ”Avem nevoie de un astfel de jucător”

Superliga

Comentarii

Astra este pe care să facă încă un transfer important. Sub comanda lui Edi Iordănescu ar putea ajunge Urko Vera, jucător care se află sub contract cu CFR Cluj. Antrenorul Astrei spune că ar fi o mutare foarte inspirată în jocul pe care-l pregăteşte el.

Astra şi CFR Cluj au o relaţie de afacere foarte bune, după ce Alex Ioniţă a ajuns în Gruia. În sens invers ar putea veni Urko Vera. Atacantul de 30 de ani nu este jucător de bază la CFR şi sunt discuţii să fie cedat la Astra. Edi Iordănescu spune că ar fi un transfer bun pentru Astra:

”Vedem, deocamdată să se concretizeze, timp este întotdeauna pentru jucători buni care pot să dea un plus valoare. Încet, încet începem să aşezăm o anumită formulă pentru competiţie, însă am încercat să dăm minute tuturor jucătorilor, pentru că, chiar dacă sunt şi unii foarte tineri, se implică în antrenamente. Sunt jucători care vin din urmă şi eu dau credit întotdeauna tuturor jucătorilor. Mai ales celor tineri care au nevoie şi de susţinere, şi de curaj”, a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Antrenorul Astrei spune că Urko Vera s-ar plia excelent pe tactica sa. Dar spune că are alte două variante de rezervă, în cazul în care atacantul de 30 de ani nu va ajunge la Astra:

”E un jucător care, în economia jocului pentru noi şi în strategia pe care noi încercăm să o impunem, în identitatea pe care încercăm să o creem, poate să fie util, poate să aibă un rol destul de complex. E un jucător care domină careul, are forţă, are un joc aerian foarte bun, un jucător care poate să fie un punct de sprijin în multe momente pentru noi. Avem nevoie de un astfel de jucător, dacă s-ar concretiza m-aş bucura. Dacă nu, mai sunt două variante pe care le tatonăm şi atunci probabil că vom încerca urmatoarea opţiune. Însa pentru mine e important să se concretizeze într-un fel sau altul, pentru că timpul e foarte scurt”, a mai spus Iordănescu jr.

Urko Vera este atacant, are 30 de ani şi a semnat în vară cu CFR Cluj, după ce s-a despărţit de Mirandes. În acest sezon a avut 15 apariţii şi a reuşit 5 goluri. Pe transfermarkt.com este cotat la 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: urko veraastracfr clujedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare