Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Atac dur al lui Cornel Dinu la Cornel Ţălnar: "E cea mai mare decepţie. El n-a scris în viaţa lui două rânduri"

EXCLUSIV | Atac dur al lui Cornel Dinu la Cornel Ţălnar: "E cea mai mare decepţie. El n-a scris în viaţa lui două rânduri"

Dinamo București

Comentarii

Decizia conducătorilor dinamovişti de a-l numi pe Cornel Ţălnar în funcţia de director tehnic al echipei n-a fost tocmai pe placul lui Cornel Dinu.

Expertul Telekom Sport consideră că este o greşeală ca Gheorghe Mulţescu să fie antrenorul echipei, iar Cornel Ţălnar să ocupe postul de director tehnic.

"Nu se poate să ajungi în situaţia aceasta în care Mulţescu este antrenor şi Ţălnar este director tehnic. Ţălnar este unul dintre oamenii care mi-au făcut cele mai mari decepţii.

Din câţi oameni am ajutat eu, pe el l-am ajutat cel mai mult şi a fost şi cea mai mare decepţie şi cea mai mare lovitură pe care mi-a dat-o din punct de vedere al comportamentului.

Ţălnar a fost un antrenor să zic acceptabil, de echipa a doua, a fost şi pe la prima echipă în momente de criză. Ţălnar nu a scris în viaţa lui două rânduri. Dacă îi dai un pix, zice că e sticks şi îl mănâncă" , a spus Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare