Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Atac neaşteptat al lui Lovin la adresa lui Dică: "N-am văzut asta nicăieri în lume!"

EXCLUSIV Atac neaşteptat al lui Lovin la adresa lui Dică: "N-am văzut asta nicăieri în lume!"

FCSB

Comentarii

Înaintea debutului FCSB în grupele Europa League, toată lumea e cu ochii pe Denis Alibec. Atacantul a dezamăgit în ultima vreme, dar promite să îşi ia revanşa în meciul cu cehii, transmis pe Telekom Sport 1 joi de la ora 22.05.

Denis Alibec va juca din nou în grupele Europa League. Anul trecut era la Astra, acum va îmbrăca tricoul roş-albastru. Iar aşteptările sunt mari de la capitanul FCSB. "Aş începe să spun că-mi place Alibec. Mă deranjează că i se atrage atenţia în nenumărate rânduri. I se spun lucruri care sunt în neregulă şi mă deranjează ca un băiat deştept ar trebui să le înţeleagă şi să le corecteze. Greşeala e firească şi omenească, dar dacă o repeţi n-aş vrea să continue mai departe", spune Marica pentru Telekom Sport.

Desi au fost colegi, Lovin nu il menajeaza pe Dica: "Am văzut chestii pe care nu le-am văzut la nicio echipă din lumea asta. Meci de meci două schimbări la pauză. Mă uit şi eu la Champions League, Europa League, naţională, nu văd în niciun meci antrenor să faca două schimbări la pauză".

FCSB joacă pentru a şaptea oară în grupele Europa League. Doar o singură a dată câştigat primul meci. În 2014, 6-0 cu danezii de la Aalborg. "Au acest avantaj că i-au eliminat din Champions League, îi cunosc foarte bine. Steaua s-a mai întărit faţă de meciul pe care l-au jucat în preliminarii, în UCL. Cred că acum vor trata altfel meciul şi vor castiga ambele partide", e de părere Marius Niculae.

 

Afla mai multe despre: florin lovinnicolae dicascandalatacdeclaratiidenis alibecciprian maricasteauafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare