Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, reacţie fabuloasă: "Mă laşi să te mai păcălesc două luni?" Situaţie alarmantă în Liga 1

EXCLUSIV | Basarab Panduru, reacţie fabuloasă: "Mă laşi să te mai păcălesc două luni?" Situaţie alarmantă în Liga 1galerie foto

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru (49 de ani) a vorbit, în direct la Telekom Sport, despre jucătorii din Liga 1 cărora le expiră contractele. "Pandi" a spus că va fi foarte complicat pentru conducătorii echipelor să le mai prelungească înţelegerilor celor aflaţi în ultimele şase luni de contract.

Pandemia de COVID-19 a dat peste cap calendarul Ligii 1 şi mulţi jucători se află deja final de contract, data limită fiind 30 mai sau, în cel mai bun caz, 30 iunie.

”Ăsta este campionatul nostru! Nu ştiu dacă e vina cluburilor, pentru că aşa era regulamentul la acea vreme. Nu joci cu lunile, vii într-un campionat pe care nu-l cunoşti, ţi-e frică şi vrei un an de contract. Dar cei de aici vor să te vadă mai bine la treabă. Nici nu cred că în alte campionate vin jucători care nu au jucat 6-8 luni de zile. Noi ne comparăm cu bulgarii, să zicem. Şi ei cred că au mulţi jucători în această situaţie.



Este foarte complicat. Să zicem că în astea două luni îţi prelungeşti contractul şi te accidentezi. Îţi expiră contractul, dar te poţi accidenta în următoarea perioadă de timp. S-ar putea să nu mai pleci niciunde. Uite situaţia lui Creţu, unde cred că 100% e vorba de ligamente. Apoi mai contează şi cât de corect ai fost faţă de jucătorii ăia. Cum te duci la ei şi îi întrebi... Mă laşi să te mai păcălesc două luni?”, a spus expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, în direct la Sport Report.

În Liga 1 există nu mai puţin de 155 de fotbalişti cărora le expiră contractul la 30 mai sau 30 iunie.

Afla mai multe despre: panduruliga 1contracte 

viewscnt
Articole similare