Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Budescu a fost desemnat fotbalistul român al anului, dar Dică surprinde: "El e cel mai important jucător de la FCSB"

EXCLUSIV | Budescu a fost desemnat fotbalistul român al anului, dar Dică surprinde: "El e cel mai important jucător de la FCSB"

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu a fost desemnat fotbalistul român al anului 2017 în ancheta cotidianului Gazeta Sporturilor. Deşi a avut parte de un an grozav în plan individual, playmaker-ul nu e considerat de antrenorul lui FCSB cel mai important jucător din lot.

De altfel, Dică l-a votat pe Mihai Pintilii fotbalistul anului 2017 în România, justificându-şi alegerea într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

"L-am pus pe Budi pe locul 2 deoarece l-am preferat pe Pintilii. Este un jucător cu experienţă, un jucător care pe noi ne-a ajutat foarte mult în aceste şase luni de când am venit eu la echipă. Acest lucru s-a văzut în ultima etapă.

Când el a ieşit accidentat de pe teren în minutul 30, echipa a scăzut puţin, mă refer ca şi posesie, ca şi agresivitate. E cel mai important jucător al nostru" - a spus Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: nicolae dicaconstantin budescumihai pintiliiliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare